Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg joga van egy kapcsolatban, házasságban mindkét
félnek hogy ne mondjanak el mindent egymásnak, hogy
titkolózzanak? Egy kapcsolatnak nem őszinteségen kell
hogy alapuljon?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom hogy egy kapcsolat minden téren de legyen őszinte mindig. Ha nem így történne nem tudnánk másikban megbízni,nem tudnánk az illetővel hosszútávra tervezni. Részemről az a normális ha nincsenek titkok egy kapcsolatban esetleg hazugságok. De egy barátnőm szerint,idézem: "Mindkét félnek egy kapcsolatban joga van titkolózni és hazudni. Van joga ahhoz, hogy ne mondjon el mindent. Az őszinte kapcsolat nem ezen múlik. Attól függetlenül, hogy nem tud rólam pl mindent a másik, vagy vmi titkom van, lehet még őszinte a kapcsolatunk az érzelmek által. Az az ő dolga, hogy benne mi zajlódik le, ha megosztja velem, akkor megtiszteltetésnek veszem. Ha meg nem akarja elmondani, akkor meg majd elmondja akkor amikor ő gondolja." Mit gondoltok erről?
2013. ápr. 15. 21:21
1/8 anonim válasza:
Hmm, persze, lehet hazudozni, titkolózni egy kapcsolatban, csak épp az nem lesz életképes. Lehet hülyíteni valakit ezzel 1-2 évre, de aztán úgy is vége lesz. Én házasságban élek, és szó szerint mindent tudunk egymásról. Hogy őszinte legyek, engem ez megnyugtat. Tudom, hogy kivel vagyok, milyen ember, és tudom, hogy őszinte hozzám. Aki meg nem akarja ezt megtapasztalni, az lepődjön csak meg lépten-nyomon. Nekem a nyugalom többet ér, mint a piti kis titkok, aminek semmi értelme.
2013. ápr. 15. 21:23
2/8 anonim válasza:
a barátnőd nem jól gondolja, a hazugság és a titkolódzás véget vet a kapcsolatnak, ha ő így gondolkodik, akkor sok mindent szelektálva mond el Neked, akkor nincs is bizalom,
na én éppen ezért léptem ki belőle,
2013. ápr. 15. 21:27
3/8 anonim válasza:
attól függ, mekkora titokról és hazugságról van szó. a kis titok, ill. kegyes hazugság szerintem belefér
2013. ápr. 15. 21:28
4/8 A kérdező kommentje:
Barátnőm 23 éves én 21. Van barátja pontosabban el van már jegyezve jó ideje. 4 éve együtt vannak. Úgy gondolja a kapcsolatuk rendben van,másrészt az jó úgy hogy ha a párja elmegy szó nélkül valahová,illetve fordítva is mert egy kis magányra van szükségük,némi csavargásra,vagy bármire. Ha akkor osztják meg egymással bizonyos történteket ha úgy gondolják. De ettől még őszinte a kapcsolatuk.
2013. ápr. 15. 21:29
5/8 anonim válasza:
egy kis hazugság belefér ahogy csefy is írja.
Sokszor van olyan hogy egy pasi elmehetne és ehetne egy finom szaftos steak-et , de nem megy mert a száradt csirkehús is jó neki mert szereti.
2013. ápr. 15. 21:33
6/8 anonim válasza:
Nàlunk is igy megy, van magànéletünk is, egy kicsi privàt szféra, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeretjük egymàst, csupàn meg van a mi kis burkunk, az megmarad nekünk:) mi sem osztunk meg egymással mindent:) és mûködik! Viszont, a hazugsàg része a dolognak nem jogos, de ez, azt hiszem, vilàgos.
2013. ápr. 15. 21:56
7/8 anonim válasza:
Kötelességemnek érezném, hogy mindent elmondjak a páromnak, de nem tűrném el, hogy elvárja, hogy minden lépésemről beszámoljak.
21/N
2013. ápr. 15. 22:28
8/8 anonim válasza:
A barátnődnek igaza is van, meg nem is. Azzal a részével nem értek egyet, hogy titkolózni és hazudni "joga" van mindkét félnek egy kapcsolatban. A magánszférához, tehát ahhoz, hogy ne osszunk meg száz százalékig mindent a másikkal, viszont mindenkinek joga, sőt, nem csak joga, hanem alapvető szüksége van. Ha egy kapcsolatban nincs magánszférájuk a feleknek, egy idő után "megutálják" egymást.
Ez persze lehet hogy picit durva megfogalmazás, de szerintem az embert ösztönösen irritálni kezdi a másik fél, ha nincs saját tere.
Emellett szerintem már-már szinte beteges, ha egy kapcsolatban a felek még azt is tudják, mikor fingott a másik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!