Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ennek a kapcsolatnak van jövője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a kapcsolatnak van jövője?

Figyelt kérdés

3 hónapja lakok együtt barátnőmmel, de egy-két dolog furcsa nekem. Nem várom el de néha jól esne ha legalább az ingeimet kivasalná olykor. Munkából hazamegyek , én mosogatok, én megyek el boltba, igazából mindenről nekem kell gondoskodni.

Néha annyit csinál , hogy kimossa a ruhákat.

Amikor meg rákérdezek , hogy akkor miért is lakunk együtt ha nem is csinál semmit akkor besértődik. Az egy dolog hogy a szexuális életünk kiegyensúlyozott de nekem nem ez a döntő egy kapcsolatba. Társaságba nem szeret járni bárhova hívom nincs kedve , hanem otthon gubbaszt. És mindig azzal jön , hogy ő ilyen fogadjam el... De egy normális embernek szüksége van társaságra szerintem. Én pl heti szinten találkozok a barátaimmal. És amióta együtt lakunk kezdem azt érezni , hogy ezzel a viselkedéssel leépít. Semmi lelkesedés nincs benne.

27/F

23/N

2015. nov. 11. 09:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát kikaptad a tutit. Az, hogy otthon gubbaszt, még oké. van aki ilyen. (Bár én is olyan vagyok, meg hál isten a párom is, hogy igénylejük a társaságot.)De, hogy nőként nem akarja kivenni a részét a házi munkából, az már nagy baj. Én minden reggel kivasalom a párom ingjét, mosok, főzök, takarítok. Én is dolgozom, de rugalmas a munka időm,és páromnak több a munkája, ő keres jobban, így magától értetendő volt, hogy a háztartást én végzem. Persze hétvégén besegít nekem. Üljetek le, és beszéljétek meg, hogy azért a dolgok nem így működnek. Ahogy egy férfinak, egy nőnek is vannak kötelességei. És ez még nem azt jelenti, hogy rabszolgák lennénk. Vagy esetleg barátnőd napi 12 órát dolgozik, hogy nincs erre energiája ? Mert más elfogadható magyarázatot nem találok erre.
2015. nov. 11. 10:03
 2/16 anonim ***** válasza:
Nincs jövője.Mit akarsz egy olyan nőtől,aki alapvető takarítási,főzési,háztartási dolgokat nem csinál meg ? Mi vagy te,papucs ?
2015. nov. 11. 10:07
 3/16 anonim ***** válasza:

Egy párkapcsolatban MI vagyunk, és mindkettőnek kell a másikhoz alkalmazkodni.

Addig van jövője, amíg tudod tolerálni ezt a különbözőséget. A döntés egy az egyben a te kezedben van. Nem csak a házimunka hiánya, nem csak a visszahúzódás a probléma. A legnagyobb gondot abban sejtem, hogy "ilyen vagyok, ilyennek fogadj el".

De mielőtt még túl előre szaladnánk, szedd össze a gondolataidat és ülj le beszélj vele. Nem kell feladnia az egyéniségét azzal, ha szétosztjátok a házimunkát, és néhanapján elmegy veled is társaságba. Erről is szól egy kapcsolat.

2015. nov. 11. 10:13
 4/16 A kérdező kommentje:
Párom napi 8 órába dolgozik és hamarabb is ér haza. Én 4 után kb minden nap ő pedig van hogy már délután 2-kor hazaér
2015. nov. 11. 10:13
 5/16 A kérdező kommentje:
Egyik gyerekkori barátom csak annyit mondott , hogy ő már rég kilépett volna egy ilyen kapcsolatból , meg elég birkatürelmű vagyok. Ráadásul egy nagyon szép lányról van szó, ránézésre meg nem mondaná az ember , hogy ilyen magába forduló személyiség. Korábban még én sem láttam erre utaló konkrét jeleket ( lehet hogy azért mert nem 24 órában voltam vele)
2015. nov. 11. 10:21
 6/16 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok. Akkor meg végképp nem értem. Úgy tűnik lusta. De egy párkapcsolat tényleg az alkalmazkodásról szól. Ha már tényleg du.-án 2kor otthon van, akkor végképp nem értem. Lehet akkor egyedül lenni, és akkor élheti úgy a világát ahogy akarja. Nem kérsz tőle semmi extrát, nem korlátozni akarod, csak alapvető dolgokat vársz el tőle, ami az együttéléssel jár. Tényleg nagyon türelmes ember vagy. Ő ezt meg úgy tűnik kihasználja. És lusta.Hát az együttlakás ilyen. Kihozza az ember valódi énjét..
2015. nov. 11. 10:30
 7/16 anonim ***** válasza:
22%

Mi is egyutt elunk. En vagyok a no. 30-asok vagyunk. En semmit nem vasalok, olyan mosogepet vettem, amibol vasaltan szedem ki a ruhakat. Vegyel te is olyat, ha fontos.

A tarsasagba jaras szemelyiseg kerdese. O ezekszerint mas szemelyiseg, mint Te. Ezek szerint ismerkedeskor csak a kulsejet nezted? A szemelyisegere nem voltal kivancsi? Mindenki megeheti, amit fozott.

Mi 2-3 hetente jarunk piacra, sparba csak akcios sajtot veszunk havonta. 2 havonta megyunk aldiba, ha kell valami. 2 havonta kinaihoz haztartasi cuccert.

Vettem egy eloreprogramozhato A+-os mosogatogepet is regebben, igy a mosogatas is 2 perc, amig bepakoljuk es 2 perc, amig kipakoljuk.

Az ilyen kezi mosogatas meg vasalas helyett minden nap szexelunk minimum egy orat, de sokszor kettot.

A gyurodos ingeit kidobom a kukaba es nemvasalosakat veszek. A draga idot, amit egymassal tolthetunk vagy megtobb munkaval, nem fogom holmi haszontalan dologgal vesztegetni.

Ugy erzem nem gondolod komolyan a kapcsolatot, h nem invesztalsz alapveto korszeru gepekbe. Az, h a no dolga a hazimunka meg az ingeid vasalasa, az az elizo generacionak talan beadhato. De pl ha a 58 eves anyammal laknal egyutt ( 20-on eves pasijai, elettarsai voltak) , meg o se vasalna ki a cuccaid, vagy vegezne el helyetted soha a hazimunkat, ami miattad keletkezik, hanem inkabb kirugna a lakasabol.

Ha 20- on vagy 30-as no kell, akkor felejtsd el az elavult kis gondolkodasod. Legalabbis Budapesten biztosan. A kovetkezo ismerkedeskor nezd a szemelyiseget a nonek elsosorban es ezzel a felfogasoddal 55 feletti nokkel ismerkedj.

Ebredj fel, a no egyenrangu fel.

Most latom, kicsit leoltosra sikeredett a kommentem. Nem ez volt a cel. Csupan az altalanos budapesti eletfelfogast ismertettem.

N

2015. nov. 11. 10:36
 8/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó ! nevezhetsz régi felfogásúnak , de ennyi erővel mondhatnám én is a páromnak , hogy ha tegyük fel villanyt kell szerelni vagy bármit a házban , hogy elnézést hívjál szakértőt majd ő megcsinálja mert nekem erre nincs időm. És szerintem nem nagy kérés a kompromisszumképesség.

Azokat a férfiakat meg sajnálom akit a V.gina látványa annyira meghülyít , hogy bármit megtesznek érte. Egy kapcsolat nem arról szól szerintem hogy egy nő azzal elintézze hogy biztosítja a nemiszervét... Nézhetsz hülyének is nyugodtan hogy így vélekedek.

2015. nov. 11. 10:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Az a gond,hogy ennek a csajnak nincs igénye arra hogy rend,és tisztaság vegye körül ! Ez a kiábrándító.Igénytelen a környezetére.Hiába szép.De hogy még alapvető dolgot se csinál meg,hogy elmenjen a boltba,ultra gáz.Szerintem a családjában mindent megcsináltak helyette,nem fog megváltozni,.
2015. nov. 11. 10:55
 10/16 A kérdező kommentje:
Most akkor üljek le vele és mondjam meg neki , hogy vagy megváltozik , vagy csomagolhat is költözzön haza ?
2015. nov. 11. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!