Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a kapcsolatnak van jövője?
3 hónapja lakok együtt barátnőmmel, de egy-két dolog furcsa nekem. Nem várom el de néha jól esne ha legalább az ingeimet kivasalná olykor. Munkából hazamegyek , én mosogatok, én megyek el boltba, igazából mindenről nekem kell gondoskodni.
Néha annyit csinál , hogy kimossa a ruhákat.
Amikor meg rákérdezek , hogy akkor miért is lakunk együtt ha nem is csinál semmit akkor besértődik. Az egy dolog hogy a szexuális életünk kiegyensúlyozott de nekem nem ez a döntő egy kapcsolatba. Társaságba nem szeret járni bárhova hívom nincs kedve , hanem otthon gubbaszt. És mindig azzal jön , hogy ő ilyen fogadjam el... De egy normális embernek szüksége van társaságra szerintem. Én pl heti szinten találkozok a barátaimmal. És amióta együtt lakunk kezdem azt érezni , hogy ezzel a viselkedéssel leépít. Semmi lelkesedés nincs benne.
27/F
23/N
Egy párkapcsolatban MI vagyunk, és mindkettőnek kell a másikhoz alkalmazkodni.
Addig van jövője, amíg tudod tolerálni ezt a különbözőséget. A döntés egy az egyben a te kezedben van. Nem csak a házimunka hiánya, nem csak a visszahúzódás a probléma. A legnagyobb gondot abban sejtem, hogy "ilyen vagyok, ilyennek fogadj el".
De mielőtt még túl előre szaladnánk, szedd össze a gondolataidat és ülj le beszélj vele. Nem kell feladnia az egyéniségét azzal, ha szétosztjátok a házimunkát, és néhanapján elmegy veled is társaságba. Erről is szól egy kapcsolat.
Mi is egyutt elunk. En vagyok a no. 30-asok vagyunk. En semmit nem vasalok, olyan mosogepet vettem, amibol vasaltan szedem ki a ruhakat. Vegyel te is olyat, ha fontos.
A tarsasagba jaras szemelyiseg kerdese. O ezekszerint mas szemelyiseg, mint Te. Ezek szerint ismerkedeskor csak a kulsejet nezted? A szemelyisegere nem voltal kivancsi? Mindenki megeheti, amit fozott.
Mi 2-3 hetente jarunk piacra, sparba csak akcios sajtot veszunk havonta. 2 havonta megyunk aldiba, ha kell valami. 2 havonta kinaihoz haztartasi cuccert.
Vettem egy eloreprogramozhato A+-os mosogatogepet is regebben, igy a mosogatas is 2 perc, amig bepakoljuk es 2 perc, amig kipakoljuk.
Az ilyen kezi mosogatas meg vasalas helyett minden nap szexelunk minimum egy orat, de sokszor kettot.
A gyurodos ingeit kidobom a kukaba es nemvasalosakat veszek. A draga idot, amit egymassal tolthetunk vagy megtobb munkaval, nem fogom holmi haszontalan dologgal vesztegetni.
Ugy erzem nem gondolod komolyan a kapcsolatot, h nem invesztalsz alapveto korszeru gepekbe. Az, h a no dolga a hazimunka meg az ingeid vasalasa, az az elizo generacionak talan beadhato. De pl ha a 58 eves anyammal laknal egyutt ( 20-on eves pasijai, elettarsai voltak) , meg o se vasalna ki a cuccaid, vagy vegezne el helyetted soha a hazimunkat, ami miattad keletkezik, hanem inkabb kirugna a lakasabol.
Ha 20- on vagy 30-as no kell, akkor felejtsd el az elavult kis gondolkodasod. Legalabbis Budapesten biztosan. A kovetkezo ismerkedeskor nezd a szemelyiseget a nonek elsosorban es ezzel a felfogasoddal 55 feletti nokkel ismerkedj.
Ebredj fel, a no egyenrangu fel.
Most latom, kicsit leoltosra sikeredett a kommentem. Nem ez volt a cel. Csupan az altalanos budapesti eletfelfogast ismertettem.
N
Kedves utolsó ! nevezhetsz régi felfogásúnak , de ennyi erővel mondhatnám én is a páromnak , hogy ha tegyük fel villanyt kell szerelni vagy bármit a házban , hogy elnézést hívjál szakértőt majd ő megcsinálja mert nekem erre nincs időm. És szerintem nem nagy kérés a kompromisszumképesség.
Azokat a férfiakat meg sajnálom akit a V.gina látványa annyira meghülyít , hogy bármit megtesznek érte. Egy kapcsolat nem arról szól szerintem hogy egy nő azzal elintézze hogy biztosítja a nemiszervét... Nézhetsz hülyének is nyugodtan hogy így vélekedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!