Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a kapcsolatnak van jövője?
3 hónapja lakok együtt barátnőmmel, de egy-két dolog furcsa nekem. Nem várom el de néha jól esne ha legalább az ingeimet kivasalná olykor. Munkából hazamegyek , én mosogatok, én megyek el boltba, igazából mindenről nekem kell gondoskodni.
Néha annyit csinál , hogy kimossa a ruhákat.
Amikor meg rákérdezek , hogy akkor miért is lakunk együtt ha nem is csinál semmit akkor besértődik. Az egy dolog hogy a szexuális életünk kiegyensúlyozott de nekem nem ez a döntő egy kapcsolatba. Társaságba nem szeret járni bárhova hívom nincs kedve , hanem otthon gubbaszt. És mindig azzal jön , hogy ő ilyen fogadjam el... De egy normális embernek szüksége van társaságra szerintem. Én pl heti szinten találkozok a barátaimmal. És amióta együtt lakunk kezdem azt érezni , hogy ezzel a viselkedéssel leépít. Semmi lelkesedés nincs benne.
27/F
23/N
szerintem nincs!
#7 remélem legalább jóval átlag felett keresel ha már ennyire emancipált vagy...
"Ugy erzem nem gondolod komolyan a kapcsolatot, h nem invesztalsz alapveto korszeru gepekbe." - Csak azokat a gépeket meg is kell fizetni, helyet kell biztosítani, és ha esetleg egyik vagy másik nem megoldott, akkor marad, ami lehetséges. Nem ettől lesz rossz egy kapcsolat.
Viszont az baj, ha valaki alapvetően nem igényes önmagára, és nem képes olyan dolgokba belefolyni, amit önállóan is meg kellene tudni csinálni, ha történetesen egyedül maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!