Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ennek a kapcsolatnak van jövője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a kapcsolatnak van jövője?

Figyelt kérdés

3 hónapja lakok együtt barátnőmmel, de egy-két dolog furcsa nekem. Nem várom el de néha jól esne ha legalább az ingeimet kivasalná olykor. Munkából hazamegyek , én mosogatok, én megyek el boltba, igazából mindenről nekem kell gondoskodni.

Néha annyit csinál , hogy kimossa a ruhákat.

Amikor meg rákérdezek , hogy akkor miért is lakunk együtt ha nem is csinál semmit akkor besértődik. Az egy dolog hogy a szexuális életünk kiegyensúlyozott de nekem nem ez a döntő egy kapcsolatba. Társaságba nem szeret járni bárhova hívom nincs kedve , hanem otthon gubbaszt. És mindig azzal jön , hogy ő ilyen fogadjam el... De egy normális embernek szüksége van társaságra szerintem. Én pl heti szinten találkozok a barátaimmal. És amióta együtt lakunk kezdem azt érezni , hogy ezzel a viselkedéssel leépít. Semmi lelkesedés nincs benne.

27/F

23/N

2015. nov. 11. 09:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
#7-es...amit itt kifejtettél nekünk azon cseppet meglepődtem. Milyen más generációról beszélsz ? Én 26 éves vagyok, én írtam az első hozzá szólást.Ne haragudj, de egy nő igenis legyen igényes a környezetére..Abba meg nem gondolsz bele, hogy esetleg nem állnak úgy, hogy például különböző gépeket vegyenek maguknak. És amúgy ne degradált le a pestieket ezzel a hozzá állással, mert vannak pesti barátnőim, akik nem háborodnak fel azon, hogyha a tisztítószert a kezükbe kell venni..Ettől még a szexre és egyéb másra ugyanúgy juthat idő.
2015. nov. 11. 11:11
 12/16 anonim ***** válasza:

szerintem nincs!

#7 remélem legalább jóval átlag felett keresel ha már ennyire emancipált vagy...

2015. nov. 11. 11:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Kitalálom, elkényeztetett és a szülei mindent megcsináltak neki...
2015. nov. 11. 12:38
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ugy erzem nem gondolod komolyan a kapcsolatot, h nem invesztalsz alapveto korszeru gepekbe." - Csak azokat a gépeket meg is kell fizetni, helyet kell biztosítani, és ha esetleg egyik vagy másik nem megoldott, akkor marad, ami lehetséges. Nem ettől lesz rossz egy kapcsolat.

Viszont az baj, ha valaki alapvetően nem igényes önmagára, és nem képes olyan dolgokba belefolyni, amit önállóan is meg kellene tudni csinálni, ha történetesen egyedül maradna.

2015. nov. 11. 12:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 30-as nőként úgy gondolom, hogy egy felnőtt embertől, legyen az férfi vagy nő, alapvetően elvárható, hogy képes legyen gondoskodni önmagáról, és ha párkapcsolatban él, kivegye a részét az alapvető otthoni teendőkből, ne csak lógassa a lábát és várja, hogy majd valaki megcsinálja helyette. Mondjuk én vasalni csak akkor szoktam, ha épp felveszem az adott ruhát és csak azt, elég sok cuccomat nem kell vasalni szerencsére (és nem drága kategóriákra kell gondolni), mivel a szekrényben is összegyűrődik, ami gyűrődik, szóval felesleges idő- és árampocsékolásnak tartom a vasalást, ha minden mosás után mindent kivasalunk, mert amikor kell a ruha, úgyis újra kell vasalni. Illetve van olyan ruhám, amit nem lehet vasalni, viszont ha kiakasztom, kirúgja magát az anyag, illetve van, ami direkt gyűrt. :-) De azért alapvető dolgokat meg kell tudni csinálni, és közösen csinálni még jó móka is lehet.
2015. nov. 11. 12:52
 16/16 anonim válasza:
Mi lett a vége? Sikerült megoldani, együtt maradtatok vagy tovább kellett lépned?
2016. dec. 26. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!