Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bírnátok ezt, van jövője ennek a kapcsolatnak?
Nem befolyásolnak majd a válaszok csak kiváncsi vagyok mi más véleménye.
Szóval én 19/F barátnőm 18/L.
A gimit egy osztályba jártuk ki mind a négy évet csak a 12.évfolyamban jöttünk össze. 9 hónapja vagyunk együtt.
A nyáriszünetet is együtt töltöttük max 2 napos kihagyással.
Most viszont én nem mentem továbbtanulni, hanem munkát akarok.
A barátnőm pedig egyetemre ment .
A barátnőm anyukája pedig megtiltotta hogy hétköznap találkozzunk , hogy had tudjon tanulni.
Nah ez most milyen már?
Nagyon szeretem őt és összevagyok rogyva mert lehet azért mert nem vagyok normális és túlzásba viszem de én nem bírom , ha legalább egy hétköznap nem beszélhetek vele.
Mindig együtt beszéltük meg h mi történt velünk most pedig hirtelen elveszett és csak a hétvége lesz aktuális.
A barátnőd egyetemista fiatal felnőtt. Körberöhögném anyámat, ha meg akarná tiltani, hogy találkozzak a párommal. Persze lehet erről beszélni javaslat szintjén, hogy ne napi szinten találkozzatok, hanem mondjuk minden másnap, vagy harmadnap, de ezt megtiltani..
És a kedves barátnőd mit szól ehhez a szituációhoz?
>A barátnőm anyukája pedig megtiltotta hogy hétköznap találkozzunk
És egészen pontosan milyen módon foganatosítja ezt a tiltást? Miért nem hánytok fittyet erre? 18 év fölött vagytok, az ilyen gyerekes hülyeségeket nem kell eltűrni a szükőktől.
Ráadásul a legnagyobb baromság, hogy egyetem mellett nem lehet élni, folyton tanulni kell.
Egyszerűen ne foglalkozzatok a tiltással, és találkozzatok. Tartsátok meg az egyensúlyt, legyen a barátnődnek ideje tanulni is, de egy héten 3-szor (pl.) simán találkozhattok, nem kell, hogy a suli kárára menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!