Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mit jelent a megbecsüles szo? Az, hogy a parja megbecsüli? Hogyan van ez pl. a ti kapcsolatotokban kifejezve? Csak egy kis felmerest szeretnek.28/N
Jó a kérdés és fontos.
Szerintem egymásra figyelés, egyes ünnepeket semmiképpen sem kihagyva, minimális figyelmességek-ajándékok, akár pár szál virág is, mikor mire telik.
Meghallgat, odafigyel rám, nem éget le mások előtt, nem hoz szándékosan kellemetlen helyzetbe, kiáll mellettem és támogat, nem beszél rólam f-szságokat a hátam mögött, nem beszél velem rondán, nem próbál érzelmileg manipulálni, türelmes, ha valamit teszek érte, akkor azt értékeli, nem pedig magától értetődőként kezeli. Ilyesmi.
24L
A reggelire készített szendvics miatt felhív miután megette, hogy megköszönje és isteni volt.
Többször megemlíti csak úgy derült égből Polly hogy mennyire jó hogy én vagyok vele.
TV-zés közben odafordul és kimondja ami eszébe jut, legutóbbi példánál maradva, hogy értékeli, és MEGBECSÜLI azt, hogy nagyon sok kompromisszumot kötöttem a kapcsolatunk érdekében, és tolerálom hogy sokszor rengeteget dolgozik.
S még sorolhatnám.:)
Hogy értékeled azt, amit a partnered önként ad számodra és ezt tudatosan jelzed felé, hogy mennyire jól esik....és eszerint viselkedsz. Minden étkezés után megdicséred a főztjét és megköszönöd a munkáját, hogy a tiszta vasalt inget kikészítette a fogasra, hogy megjavította a kertkaput, hogy lenyírta a füvet, hogy összeporszívózott.
Egyszóval értékeled a munkáját, az erőfeszítéseit.
Ha valaki átesik a ló túloldalára és alapból elvárja mindezt, sőt utasítgat, számon kér, az pedig a megbecsülés teljes hiánya, ilyenkor azt érzi az ember, hogy csinálhat bármilyen jó dolgot csak leszidás lehet belőle.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!