Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjátok meg ezt a kapcsolatotokban?
Alapvető dolog, hogy a párkapcsolatban őszintén és nyíltan tudjatok bármiről beszélgetni.
Igen, beszéld meg ezt vele, mivel téged ez zavar.
Ha tudja, hogy wc-n vagy, ne akarjon már utánad menni, mert ez azért illetlenség. Te se törsz rá, mikor ő ül ott.
Engem nem érdekelt, ha véletlenül rám nyitott a férjem, őt viszont rettenetesen zavarta, ezért ha a vécén ült, én meg nyitottam a szobaajtót, már kiabálta, hogy "Ne gyere be!", akkor is, ha épp a konyhába akartam menni. Mókás volt :)
Egyébként, ha te vagy a férfi, fél év alatt már kicserélhetted volna a zárat zárhatóra, vagy felszerelhettél volna egy riglit. Holnap irány a barkácsbolt :)
Mi az istenért megy utánad a wc-re??? Függetlenül attól, hogy kis vagy nagy wc. Mondd meg neki, zavard ki.
Gondolom te sem jársz a nyakára, mikor ő ül a wc-n.
Egyébként nyilvánvalóan szoktunk beszélgetni és ezt is megbeszéljük, ha szükség van rá..bár nálunk erre nem volt szükség, magunktól is tudtuk, hogy nem illik a wc-n zavarni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!