Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mégis melletem va de miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis melletem va de miért?

Figyelt kérdés
Röviden 12 èves kapcsolat ,a fèrfi folyamatosan füllent,hazudik nem mer igazán megnyílni a társanak mert valamitől valoszínű tart talán hogy kiderűl milyen ember ő valojában.Azt állítja a család a legfontosabb neki de mègis maga mögè sorolja öket hisz rájuk kevès vagy egyártalán nincs ideje.Kènyelmes neki otthon megèrtès támogatás szeretet kap ,de mègis úgy látszik hogy mindez neme elèg neki mert valami másra vágyik.Az ilyen embere èrdemes időt energiát pazarolnia a nőnek?
2016. febr. 17. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
12 éééév? Neeeem. Aki ennyi idő alatt nem változott, már nem fog. Bőven elég ennyi.
2016. febr. 17. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Ritka nagy hülye, aki ilyen férfival együtt van, pláne ennyi ideje.. Nem értem, miért teszi ezt magával valaki, ennél már sokkal jobb az egyedüllét is.

A férfinak persze, hogy kényelmes, hisz azt csinál, amit akar következmény nélkül, mivel a másik csak tartja az arcát a sorozatos megaláztatásolhoz, teljesen asszisztál hozzá.. Hülye is lenne változtatni ezen. Pofázni pedig bárki tud, olyan emberre egy percet sem érdemes áldozni, akinek a szavait nem követik tettek.

2016. febr. 17. 15:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vállaszokat.
2016. febr. 17. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!