Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mit takar ha acsajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit takar ha acsajok röhögve mentek el melletem?

Figyelt kérdés
lehet hogy engem röhögnek

2014. jún. 12. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet
2014. jún. 12. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:

kinevették magukat hogy nem kaphattak meg téged.

nyomorukban nevettek. velem is előfordul

2014. jún. 12. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:

#2 így is fel lehet fogni :D

kérdező: lehetséges, hogy szánalomból, rosszindulatból, de az ilyet le kell szarni, amit nem engedsz be a tudatodba az nem is tud zavarni, nem kell foglalkozni vele

2014. jún. 12. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem epp fingottak egy jo obloset es azon nevettek. Teged eszre sem vettek sajnos!
2014. jún. 12. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
lehet szandál zokniban voltál:D
2014. jún. 12. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért mert röhögve megy el melletted, mért gondolod hogy rajtad röhög?
2014. jún. 12. 23:31
 7/7 anonim ***** válasza:

ha egyedül megy el mellettem és röhög, akkor megkérdezem miert. de ha 2-nél többen vannak akkor megzavarodnak. befolyásolják egymást ,játszák egymásnak a facsza csajt. keménykednek egymásnak. olyan csaj aki elolvadt értem( ha egyedül volt) a barátnõi társaságában meg mindig próbált lejáratni. egy ideig csak mosolyotam rajta ,aztan nem reagáltam ,es egyszer eljött a pillanat amikor elküldtem a halál rétkes falloszára.ekkor erõltetetten mosolygott. következõ találkozásunkkor láttam, hogy mar rájött hogy magából csinált viccet, es sajnalta. de hát ezek a színész barátnõk fontosak egymásnak.jobban mint bármi.addig amig egyszer a versengésből amit művelnek és poénnak mutatnak nem lesz hiszti. utánna nem beszélnek egymással huzamos ideig.

évvel arra akartam kilyukadni hogy az ilyen csajokat nagy ívben le kell tojni. velem ezy addig csináltak hogy már nem tudok rájuk nézni beszámítható emberként.

2014. jún. 13. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!