Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg "papucs" lettem, vagy a környezetemben élő férfiak igénytelenebbek?
Kell segíteni a csajoknak! Hogy legyen kedve este a lepedőakrobata mutatványokhoz! Én nem vagyok házias, és szinte mindent ő csinál, de azért segítek amiben tudok!
A főzéshez húsdarabolás, apróravágás, mindenféle szeletelés, darabolás, hagymaaprítás, stb. az én dolgom ha kéznél vagyok! Ha élvezném egy mákszemnyit is hogy főzök, akkor biztosan sokszor csinálnám! De a zsíroskenyér készítésben szinte verhetetlen vagyok! :-)
Éljenek a csajok!
F/60; N/50
Veled nincs semmi baj, a haverjaid és a kollégáid szánalmasak. Minden normális pasi így működik aki szereti és tiszteli a párját. Nem ingyencselédnek nézi, hanem kiveszi a részét a házimunkából mint ahogy a nő is.
Egy magára valamit is adó nő, nem fog egy trógerral összejönni, aki csak döglik otthon. Én legalábbis nem tudnék elviselni egy életképtelen, avagy lusta pasit aki semmit nem csinál otthon, csak a popóján ül.
5 méterről nekifutásból szívesen seggberúgnálak ( 53F ) Van egy aranyos, kedves nőd, aki szeret, te megg itt siránkozol. Élnél egyedül mint én. Akkor is mosnál, főznél, vasalnál, takarítanál. Esetleg ellepne a szemét, a mosatlan, a kosz, a szemét? Nőjj fel, ha már ba.. szol.
Engem is megszól egy csomó ismerős rokon amikor ój szuzit veszek 4 misiért, hogy ők ennyiért mennyivel faszább ... vennének. Persze akkor vegyenek. Másik + beszól, hogy az ő huszn éves mercije mennyivel faszább. Ér is vagy 3 kilót. Szóval ha egy ilye nő nem jön be neked add nekem, vagy másnak aki mebecsüli. Javaslatom térdre, imára! Hálát mondani az Úrnak, hogy nem egy Hrpiával ajándékozott +
Egyáltalán ne aggódj amiatt, hogy "papucs" lennél. A normális férfi valahol itt kezdődik!
A haverjaid szimplán hülyék.... megnézném milyen kapcsolatban élnek ők, akik a nőt csak egy rabszolgának nézik.
Én fiatalon jöttem össze a barátommal, aki nálam 10 évvel idősebb. 19 voltam, és sok házi munkához, meg főzéshez lövésem se volt. Ő tanított meg sok mindenre, közben magamtól is nagyon jól elsajátítottam pl. főzést, meg a háztartás vezetését is. Viszont: ő is ugyanúgy besegít. Nincs olyan, h én csinálok mindent, csak mert én vagyok a nő. Egyenrangúság van ezen a réten, a párom általában mindent megjavít, meg szerel, néha főz, bevásárol, a házi munkát meg felosztjuk. Szerintem pont hogy ennek kéne lenni a normálisnak!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!