Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Papucs lennék? Mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Papucs lennék? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van barátnőm 2 és fél éve, de nehéz össze egyeztetni a haverokkal. Barátnőm messze lakik tőlem ezért főleg hétvégén tudunk együtt aludni. Utálja ha ilyenkor elmegyek inni a haverokkal például de nekik is csak ekkor jó. Ezért nem is jönnek ki egymással. A haverjaim meghívtak hétvégére a nyaralójukba inni. Én nagyon szivesen mennék de tudom hogy a barátnőm kiborulna mert akkor nem tudunk együtt aludni. Őt meg nem szivesen vinném magammal mert nem tudom elengedni magam ha ott van, és nagyon érzékeny szóval tuti megsértődne a haverokra. Meg ugye nem is hívták mivel nem bírják. Most mit csináljak?
2016. jan. 24. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Most attól függ hogy barátok vagy haverok,mert ha haverok,akkor annyira nem fontos,legyél inkább csajoddal,de ha barátaid és ennyire elválaszt tőlük a csajod,akkor a csajodat pattintsd le és szórakozzál,mert a barátok egy életre szólnak míg a barátnő nem,és az igaz barátokra mindig lehet számitani,bármilyen helyzetben,ezt tartsd szem előtt mindig,segiteni fog a döntésed meghozatalában!
2016. jan. 24. 21:45
 2/7 Clark Kent.. ***** válasza:
Papucs vagy. Keress egy másik nőt, aki közel van hozzád.
2016. jan. 24. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:

láthatóan nincs túl nagy igényed arra, hogy a barátnőddel aludj, csak azt látod benne, hogy ki fog borulni... inkább menj a haverokkal, kényszerből ne legyél szegény lánnyal.

23n

2016. jan. 24. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Szegeny lannyal? Mar milyen no az aki nem erti meg h haverokkal is akar lenni?

No letemre a ferfi mellett vagyok nem pedig a no mellett.

2016. jan. 24. 21:57
 5/7 pörölycápa ***** válasza:
Én próbálnék összehaverkodni, a párom haverjaival, hogy ne egyen mindig ez a vagy én vagy ők helyzet, hanem adott esetben én is el tudjak menni a haveros programokra, és ott ne okozzak kellemetlenséget. Hátha sikerül beilleszkednem. Persze tudom, akkor sem ugyanolyan párral menni, mint egyedül, de ez lehet egy kompromisszum. És úgysem lenne kedvem mindig menni, szóval így is mehetne egyedül is.
2016. jan. 24. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkább ultra gáz vagy, ha neked az egy hétvégi program, hogy "inni". Hát velős, nem mondom. Előtte nem mersz a hányásodban fetrengeni 2 napig? Nem is értem miért....
2016. jan. 24. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Vidd el a baratnod! Tessek bizni benne, h jol erzi majd magat! Tessek elmagyarazni neki, h tarsasagi programra is szukseg van! Sot vihetne par baratnojet es akkor tud valasztani, h a lanyokkal beszelget vagy mindenkivel. A haverok meg csak orulnek a friss pipihusnak...

N

2016. jan. 25. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!