Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papucs lennék ezért?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim néha hétvégente szoktak hívni, hogy menjek velük moziba, buliba stb. De én nem szoktam velük menni, mert a hétvégét inkább a barátnőmmel töltöm. És nincs is kedvem igazan. Ilyenkor kivannak bukva, h miért nem megyek velük. Velem van a baj, vagy csak Szerelmes vagyok? :)2010. ápr. 28. 17:04
1/9 anonim válasza:
Én is inkább a barátnőmmel lennék. De természetesen a haverjaimmal is foglalkoznék. Vagy menyjetek mindannyian :)
2/9 anonim válasza:
Nem értelek, miért nem viszed magaddal a barátnődet is? Vagy nem mered felvállalni, hogy barátnőd van???
3/9 anonim válasza:
papucs vagy, aztán pár év múlva felébredsz, barátok nélkül
4/9 anonim válasza:
akkor vagy papucs, ha menni akarnál, de a barátnőd nyomására nem mennél.
papucs azt jelenti, hogy az ember mindent a párja kénye kedve szerint csinál.
ha te így vagy boldog, h bnőzök 7végente, akkor nem vagy papucs, ha te is így akarod.
5/9 anonim válasza:
Nem vagy az, csak szánjál időt a haverjaidra is, mert ha kidob a csaj akkor nézhetsz nagyot amikor a barátaid lekoptatnak :P Nekem is volt egy ilyen haverom, a legjobban az akasztott ki amikor mentünk ki szórakozni, szóltunk neki is, erre azt az indokot adta, h ő már megígérte a barátnőjének, h ma nem megy már ki :D Közbe a csaj ott sem volt, csak MSNen beszélgetett vele aznap, hát akkor azt hittem megütöm mérgembe :D
6/9 anonim válasza:
ha jó a csajod, minden megbocsájtható
7/9 anonim válasza:
Valahogy találd meg a középutat ne csak a barátnőddel foglalkozz hanem a barátokkal is vagy ahogy előttem írták menj vele együtt. Nem biztos hogy érdemes elhanyagolni és később elveszíteni a barátokat gondold át
8/9 anonim válasza:
Ahogy már előttem írták: papucs akkor lennél, ha menni akarnál és a barátnőd kérésére/tiltására nem tennéd(ezzel a "papucs" szóval mindig sokan fogalomzavarban vannak). De azt írtad, hogy nincs is kedved mostanában a haverokhoz. Akkor meg mi a gond? Azt csináld, amit te szeretnél. Egy kapcsolat elején, mikor még rózsaszín ködben úszik az ember, természetes, hogy minden szabadidődet a szerelmeddel akarod tölteni. Ilyenkor sajnos picit hanyagolva vannak a barátok,de ez természetes. Idővel, ha a nagy lángolás picit csillapodik, minden visszarázódik a rendes kerékvágásba.A barátok, ha tényleg IGAZI barátok, emiatt nem fognak tőled elfordulni és nem keresni többet. De amúgy tényleg: miért nem mentek együtt mindannyian? L/23
9/9 anonim válasza:
Mindenképpen ügyelj arra, hogy a barátaidat ne hanyagold el egy kapcsolat miatt. Én sajnos így jártam, egy nagyon jó barátot veszítettem el a szerelmem miatt. Erre van egy kiváló megoldás: próbáljátok ki, hogy a párodat is magaddal viszed. Ha jól összejönnek a dolgok, akkor több baráti összejövetelre is elviheted magaddal, így mindkét fél elégedett lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!