Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg "papucs" lettem, vagy a környezetemben élő férfiak igénytelenebbek?
Az exemmel úgy kerültem össze, hogy előtte nem élt egyedül, az anyja látta el teljesen a háztartást. 10 évig voltunk együtt, az alatt szinte semmit nem segített a háztartásban, úgy, hogy mindketten dolgoztunk főállásban, nekem meg ott volt még pluszban a házimunka. Neki ez természetes volt. Akkor volt nagy bajban, mikor én valami miatt nem tudtam intézni, pl. kórházba kerültem. Kétségbeesetten hívogatott, hogy hogyan kell elindítani a mosógépet...
A mostani párom már jó ideje egyedül élt, amikor összejöttünk, teljes mértékben megtanulta ellátni magát. Mos, főz, takarít, mosogat, és így számára teljesen természetes az is, hogy a házimunkát megosztjuk. Ez EGYENRANGÚ kapcsolat, az előző nem volt az. (Azért is léptem ki belőle, mert ez más területen is megmutatkozott.)
Nem vagy papucs.
Bar en szeretem a papucs pasikat.
N
Én ugyanilyen vagyok, ez nem papucs dolog.
Akkor lenne az, ha ő ezeket sosem csinálná meg, csak neked kellene, és te azért csinálnád hogy ne verje ki a hisztit.
Ne hallgass a kollégákkal, tipikus férfiak
Emiatt miért lennél papucs? Az én párom is mindig besegít az otthoni dolgokban, és mindig az csinálja meg az adott dolgot, amelyikünk ráér.
A haverjaid meg Kollégáid inkább szégyellhetnék magukat. A barátnődnek meg igaza van, szerencsés, hogy olyan pasit talált, aki nem szolgaként kezeli, hanem társként. Maradj csak nyugodtan ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!