Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom semmilyen házimunkát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom semmilyen házimunkát nem hajlandó elvégezni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Együtt élünk 2 éve és folyamatosan ez van. Már az elején feltűnt hogy semmit nem csinál, de mivel albérletben laktunk nem foglalkoztam vele mert úgy voltam nem a saját lakásunk és bizros azért nem érdekli hogy hogyan néz ki. 1év albérletben együttélés után saját családi házba költöztünk és továbbra is ez volt a helyzet itt már kinti teendők is vannak így hogy ő nem mosogat, nem takarít, nem főz, nem rak be mosni csak hébe-hóba még több minden szakadt rám. (Megjegyezném hogy én vagyok a férfi). Nyáron is mikor felújjítottunk és eljött édesapám és keresztapám segíteni nem sokat tudtam nekik segíteni, mert én főztem rájuk párom meg csak bent feküdt egész nap nyomkodta a telefonját. Egyik nap el is borult az agyam nagyon kiosztottam. Meg is sértődött. Mondtam én már neki szépen, csúnyán de teljesen mindegy a vége mindig ugyanaz. Nem zavarja a kupi ruhák szétdobálva, mosatlan rohadhat az asztalon vagy bárhol, nics felmosva, szekrények letakarítva. Már azon gondolkoztam nem-e én akarok túl sokat, de nem én csak szeretem a rendet. Anyukám így nevelt, hogy pakoljak el magam után mindent, szobámat takarítsam... és akkor szokta kérdezni mi bajom van? Mert szétb**sz az ideg mikor arra jövök haza hogy minden szétvan nagy putri az egész ház. Ja igen ő soha nem dolgozott még én vagyok a kenyérkereső, ez nem zavar mert jól kijövünk így is anyagilag, de az hogy én szétdolgozom az agyam ő meg szart se csinál elég idegesítő. Mostmárbaba is van december óta, őt legalább ellátja, megcsinál mindent, de én is sokat segítek mivel tápszeres meg tudom etetni, tisztába rakom stb... kérdeztem is hogy ha nagyobb lesz és ehet rendes kaját azt én fogom megfőzni? Annyit mondott nem. Csak akkor van itthon főtt kaja ha én csinálok... amúgy szendvicset eszünk éjjel nappal... mit csináljak hogy jobb legyen a helyzet? Vagy mit nem? Segítség! :)

2016. febr. 5. 03:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

a normális nem disznóólban élő, dolgozó nők meg sírnak, hogy nem találnak párt.

egy ilyen semmirekellő igénytelen "ember" meg igen...pff

2016. febr. 5. 11:26
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nem azon aggódnék, hogy nem takarít, hanem azon, hogy nem dolgozik. Ha nagyobb lesz a gyerek mit tervezel? Vagy eltartod egész életében? Más még iskola mellett is dolgozik és aztán még a háztartást is ellátja. Az sem volt egy okos húzás, hogy 21 évesen máris gyereket szült.
2016. febr. 5. 16:07
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne is haragudj, de ezt te cseszted el. Már az albérletben láttad milyen a csaj, ott kellett volna ezt megbeszélni, és ha nem változtat kivágni a fenébe. Te meg eltartod, és még gyereket is csinálsz neki? Min csodálkozol? Pénzeled, dugod, gyereke is van, és semmit nem kell csinálnia, te pedig tűrted. Nincs miért felemelni a seggét. Ennyi.
2016. febr. 5. 18:01
 24/30 anonim ***** válasza:

Feleségem, nemsokára exfeleségem, szinte ugyanilyen. Annyival jobb hogy főz meg elmosogat. De a kupi, szétbobált ruhák, telefon nyomkodás... Stb az ugyanaz mintha csak róla írtál volna. :)

Én is próbáltam mindenhogyan, szép szóval, veszekedve, ráijesztve. Semmi nem használt sajnos.

Nem tud megváltozni erre rájöttem pár év után. Gyerek nálunk is van, emiatt nem akartam válni először, aztán mikor már mindennap tiszta stressz voltam otthon a kupi láttán, úgy éreztem meg kell hoznom ezt a nehéz döntést, és kimondtam hogy vége. Igaz volt egy megcsalás is a részéről ami könnyebbé tette hogy pontot tegyek a dolog végére. Az lenne az alap mikor az ember hazamegy nyugodt környezet várja otthon, de nem így volt, és besokalltam egy idő után amikor már láttam hiába próbálkozom bármivel. Annak ellenére hogy dolgoztam éjjel nappal hétvégén is sokszor, még ő utána kellett takarítanom meg rendetraknom. Na neeeem köszönöm szépen elég volt. Sajnálatos hogy egy ilyen dolog miatt a gyerek sínyli majd meg az egészet.

Azt tanácsolom próbálkozz meg mindennel amivel csak tudsz. Egy komoly beszélgetést is megejthettek.

De én attól félek nem fog megváltozni....és nálad is eljön a pillanat mikor betelik az a bizonyos pohár.

Ez egy olyan dolog amit az ember a szülői háztól magávalhoz, vagy éppen hogy nem hoz....

2016. febr. 6. 01:00
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezt honnan "hozta" mert az annya nem ilyen. Ő mindent megcsinál úgy mint én. De ha nem fog változni itt is az lesz a helyzet ami nálatok, mert egyre csak tellik az a pohár. Ilyenkor a gyerekkel ki lesz? Kinél marad?
2016. febr. 6. 08:32
 26/30 Költőnő? ***** válasza:
szted ki tud többet adni a gyereknek kettőtök közül?
2016. febr. 6. 10:08
 27/30 Noblesse Oblige ***** válasza:

Ezért nem áll a mondás: nézd meg az anyját vedd el a lányát!

Az én családomban is durván tisztaság mániás az összes nő. Én vagyok a kakukktojás.

Én kupisabb vagyok. Ők állandóan pakolnak suvickolnak, én meg nem. Pedig úgy nőttem fel, hogy tisztaság és kényes rend volt.

Egyedül a fürdő-konyha ami nálam is kényesen tiszta. De nem rágom le a körmöm tövig, ha nincs bevetve az ágy vagy nincs eltéve a pohár. Sokszor a szennyes ruha is feltorlódik. És engem elve úgy nevelek, hogy pakolja el, takaríts! Elvárták tőlem és meg is kellett csinálnom. És meg is csináltam. Most hogy külön élek tőlük, pedig nem tartom azt a kínos rendet, amit "otthonról hoztam". Szóval szerintem ez alkati kérdés lehet.

2016. febr. 6. 10:42
 28/30 anonim ***** válasza:

Ha tud az anya gondoskodni megfelelően a gyerekről akkor úgyis nála lesz elhelyezve, ezt biztosra veheted.

Ha szépen váltok el, akkor meg amúgy meg lehet beszélni szerintem, hogy amilyen gyakran csak akarod nálad is legyen a kicsi.

2016. febr. 6. 17:58
 29/30 anonim ***** válasza:

Ha nem takarított az albérletben sem,minek vettél családi házat?

Egy albira jobban kell vigyázni mert ugye nem a tied,a tulaj bármikor mehet,és ha úgy látja jónak ki is tehet.

El kellene vinned egy szakemberhez,hogy van e esetleg valami baja. Szülés után sok nő depis.

Bár azt írtad előtte sem csinált semmit.

Szerintem nem kellett volna gyereket vállalni egy ilyen nővel.

Nos,hogy mit tudsz tenni? Egyszerű.

Én a helyedben kikapcsoltatnám a telefonján a netet. Akkor nem tudná feszt azt nyomkodni. A beltéri egységet is elzárnám amíg alszik. Ha nem tud semmit nézni unalmában csak neki állna a házimunkának.

Mellesleg nem tudom ti hol éltek,de felénk amíg csecsemő a baba addig hetente egyszer ott van a védőnő.

Nem írom hogy ülj le beszélni vele,mert mint írtad ez rá mem hat.

Akkor pedig fogod magad és elindulsz.

Elmész a védőnőhöz a családsegítőhöz stb.

Mert valljuk be nem tudhatod hogy rendesen el van látva a gyerek.

Mi van ha csak reggel teszi tisztába délbe meg mire mész haza?

Neked kell elindulni és segítséget kérni szakemberektől.

Nem hiszem hogy ilyen esetben is az anyának ítélik a gyereket hiszen nem dolgozik,nincs jövedelme,és nem gondozza megfelelően a kicsit.

Mert az hogy enni ad neki tápszert meg tisztába teszi az egy dolog,de nem ok arra hogy nála legyen a gyerek.

Azt az üveget mosni és fertőtleníteni kell,amit ő nyilván nem tesz meg. A kicsire sokat kell mosni,minden nap,ami szintén nem megy neki. És ha majd ehet a kicsi püréket stb azt is te csinálod meg neki előre?

Miért hagyod magad? Fiatal vagy még ahhoz hogy valakinek a cselédje a rabszolgája legyél.

Persze hogy nem csinál semmit.

Hiszen te keresel,te mosol,főzöl,takarítasz. És a kicsit is ellátod ha otthon vagy.

Hülye lenne arrébb menni. Bár szégyellheti magát hogy nő létére ilyen.

2016. febr. 7. 12:09
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem értem a párod ..otthon nagyon el lett kényeztetve és nem volt rászorulva,hogy csináljon valamit mert anyuka mindent megcsinált.Én se nagyon főztem mert itthon mindig volt kaja a szülőkkel együtt lakunk.De mióta anya vagyok örömet okoz ,hogy süssek főzzek a családnak.Kezdetnek írjál listát neki vagy oszt be melyik nap mit kell csinálni a.Ha nem teszi hát akkor vagy elviseled a helyzetet vagy nemtudom.Barátnőm is ilyen volt és a párja rászabadította az őrmester anyós és azóta csillog villog a ház napi szinten főz.
2016. febr. 7. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!