Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megvalósítható ez a fajta "együtt de mégis külön" együttélési forma? Benne lenne-e valaki?
Arra gondoltam, hogy ahol a felek együtt vannak, sokszor találkoznak, átjárnak egymás lakására/házába akár napokra, vagy hetekre is, de alapvetően külön élnek. Beszélnek minden nap, összejárnak beszélgetések, randik, szexualitás, szerelem minden "oké", csak nem laknak egy házban "most és mindörökké" - ami amúgy szerintem egy elhibázott és régen csupán a rossz lakáshelyzet miatt volt ez "muszáj", amúgy jobb lett volna így. Kivéve ha már van gyerek.
Gondoljatok bele mennyi előnye van:
- mindenki fizeti a saját számláit, nincs gazdasági különbségek miatti "vita" vagy "titkos lenézés" vagy akárcsak megkülönböztetés. Mert nem számít.
- Nem mennek egymás agyára. Nem kell 0-24ben elviselni a másikat (vagy a másiknak emezt). Minden találkozás tök jó emiatt, és nem válik "természetessé".
- Megmarad a szabadság és konformérzet.
- Mindenki megtarthatja saját helyén a saját ízlését. Pl a férfinek nem kell elviselni a nő "parktikusnak" kikiáltott szemetét, de egy ilyen nőnek sem kell elviselni a morbid humorú férfi "ízléses" dísztárgyait. (pici guillotine, viccből kirakott mosógép programtáblázat, kacatok serege, régi megszűnt márkajelzések meg ilyesmi)
- Ha szakítás van akkor csak elég egy-egy "viszlát!" nincs az hogy az én cuccaim, meg fight egy vázáért vagy akár a smucigabb fél lerabolja a másik cuccai, vagy merő gonoszságból a számára fontos értéktelen tárgyakat is.
- Ha nincs kevde a rokonsághoz akkor ő aznap nem jön mikor szültésnapra jön a rokon-sereg.
És még sok más előny! De mindenképp jó a szabadság és biztonság érzése ezzel, nem kell röghöz kötnie magát egyiknek se, vagy kötelezően akkor is elviselni a másikat, ha már a pici guillotine alá képzeli, mert épp tahó/hisztis a másik fél és már hiába próbál bármit akkor is csak köpi tovább a tüzet/bunkózik.
Ez kellene, hogy legyen a jövő kapcsolatrendszere. Praktikus, szabad, biztonságos!
Általában az ilyen történetek úgy folytatódnak, hogy lehajolsz... És a háttérből rádugrik 2 szekrény lesből, a fekvő "csali" pedig aládrúg. Ha nincs szerencséd hosszas kínzás és szerveid eltávolítása, szerencsés esetben fogság vár csak rád.
Ó, a francba! Öregszem. Idáig tartott, mire végre leesett, hogy egy nővel vitatkozom.
Az összeesős példát mindössze azért hoztam fel, hogy bemutassam, sokszor MÉG ENNYIRE SEM vagyunk képesek embertársainkért,nemhogy a testi épségünket kockáztassuk.
De, mivel te nő vagy, nekem itt véget ér a történet. Neked nagyon fontos, hogy a tiéd legyen az utolsó szó, tehát írjál valamit, megígérem, nem fogom vitatni (vagy ahogy manapság tévesen mondják úton-útfélen cáfolni.)
Én tudom magamról, hogy az vagyok azért is gondolkodom előre ebben a lehetőségben... Mert simán nem menne. Nem is ment... Ez nem az én világom. Én terratoriális vagy mi vagyok, szeretem meghúzni a határokat. Én ideáig, Te odáig. Amott azt csinálsz amit akarsz, nem érdekel. De engem ne zavarjon. Én is teszem amit akarok de az Téged nem fog zavarni.
Pici garzonban nem értem hogy lehet így megmaradni. Mindig összezárv... Áh, mint egy dutyi... Vannak nyögger ismerőseim azoknál kb ez is van. Ágy, szekrény, tv, 2 fotel, dohányzóasztal az egész szoba kész. Borzasztó. Én nem bírnám ki.
úgy tudnak együtt élni hogy nem gyáva kis izék akik mindenkitől, pláne nem a párjuktól is félnek xd
leírnád téged pl. mik idegesítenének a másikban ha vele kéne laknod? vagy miket nem csinálhatna szerinted a jelenlétedben mert azt csak egyedül "illik"?
09:02
Még jó hogy nem vagyok 18 éves. :) Te pedig hiába vagy negyvenvalahány, gondolom nem tudósként dolgozol, csak okoskodsz. Elég erről ennyit mondani, szép a teóriád, de már nem vagyunk állatok, van szabad akaratunk. Dönthetünk úgy lehajolunk, meg úgy is, hogy elsétálunk.
Amúgy meg nagyon vicces ahogy kerülöd a választ. Engem nem érdekelt a körítés, csak a válasz a kérdésemre. Mert biztosra veszem, hogy amilyen nagy mellénnyel hirdeted, hogy te idegen felnőtteknek nem... Azért téged felháborítana, ha mások néznék tereptárgynak a drága gyerekeid és feleséged amikor bajban vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!