Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg ekkora gond, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora gond, hogy nem dolgozom?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és a vőlegényemmel élek külföldön, közös megegyezés alapján döntöttünk úgy, hogy én otthon maradok, vezetem a háztartást, gondozom a kertet, tehát mindent elintézek a ház körül mire a párom hazaér, onnantól nyugodtan kettesben tudjuk eltölteni a nap hátralevő részét. Ez mindkettőnknek nagyon jót tett, sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, mert több időt tudunk fordítani a kapcsolatunkra. Viszont anyám ezt nagyon rossz szemmel nézi, minden egyes adandó alkalmat kihasznál arra, hogy eleresszen egy gúnyos megjegyzést, pedig régen nagyon jól megvoltunk egymás mellett. Hiányzik már, hogy normális módon tudjak vele beszélni, mit tehetnék, hogy megértse, nekünk ez így jó?
2016. jan. 17. 19:56
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Ez már legyen az ő baja.Ha nem az irigység beszél belőled,akkor miért erőlködsz annyira,hogy bizonygasd mennyire nehéz lenne neki??? Ha meghal a férje,ha megcsalja...hozod itt a teóriáidat de minek?

Ha nem vagy irigy,akkor annyit mondasz,nem értek vele egyet,de ő dolga.

Nem tudom,de nem is olyan régen nagyanyáink sem igen dolgoztak rendes állásban max földet műveltek,mégsem esünk nekik,hogy ingyenélők voltak nem igaz???

(mondjuk lehet nem irigy vagy,csak szimplán rosszindulatú...)

2016. jan. 28. 15:03
 42/47 anonim ***** válasza:

másold már be, hol írtam ilyen példákat... :)

egyébként akármennyire is kapálózol, egy másodperc alatt bekövetkezhet egy tragédia bárki életében, és erre sajnos gondolni kell

egy szabad országban már hadd fejtsem ki a véleményemet valamiről, ha már egyszer feltett ide valaki egy kérdést... :)

tehát, ha nem értek egyet, akkor csak annyit írhatok, hogy nem és kuss? ne röhögtesd már ki magad... :D

miért lennék irigy vagy rosszindulatú? azért mert leírtam, hogy én miért nem tudom ezt elképzelni és leírtam a száraz tényeket a munka világáról? ha szerinted igen, akkor komoly gondok vannak nálad

az, hogy meg a kérdező gondja, hogy később mit kezd az életével, ha esetleg egyedül marad, ez tényleg így van, de normális emberek között úgy szokás, hogy megpróbálnak a másikon segíteni ilyen vagy olyan módon, jelen esetben szerintem fel lehet hívni a kérdező figyelmét az esetleges veszélyforrásokra, amikre azért érdemes odafigyelni

és mielőtt bemásolnál valami hülyeséget, vagy tovább kötekednél: ez volt most a 4. hozzászólásom, egyszer sem szóltam be a kérdezőnek, de egészségedre, hogy mindenkiben csak a rosszat látod, inkább nézz magadba

2016. jan. 28. 15:16
 43/47 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi segítőkészség sincsen benned,mert azt másképp és más módon fejti ki az ember,de kukacoskodj csak.Megjegyzem attól,hogy smileykat meg vigyor jeleket rakosgatsz úton-útfélen a mondataid végére még se vicces nem vagy,se igazad nincs,csak megint a lekezelő modorodat bizonygatod.
2016. jan. 28. 16:30
 44/47 anonim ***** válasza:
kár, hogy nem lehet veled értelmesen vitázni... :(
2016. jan. 28. 16:58
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtúl nem szabad a mai világot összehasonlítani anyáink, öreganyáink fiatalkorával. Aki nem látja be hogy a mai világban több lábon kell állni, férfinak és nőnek egyaránt, az elég naív.
2016. jan. 29. 01:49
 46/47 anonim ***** válasza:

37 es nek es 38 as nak. ha a ferjem nem tudott volna dolgozni (most mar nincs jelentosege mert korai nyugdijba ment 53 evesen) szoval volt un. jovedelmi biztositasa ami ket evig a teljese fizeteset biztositotta volna utana meg kapott volna rokkant nyugdijat. Ha meghal akkor van eletbiztositasa aminek en vagyok a kedvezmenyezettje, azonkivul az allam ad ozvegyi nyugdijat is.

38 as. ha a ferjem 40 evi hazassag utan szeretot ujit be akkor en rohogogorcsot fogok kapni. Ui. a torveny szerint ha elvalnank (ebben az esetben ugye en kezdemenyeznem a valast) azon felul hogy mindennek az utolso fillerig a fele az enyem meg asszonytartas is kellene fizetnie.

Ennek (marmint a szeretosdinek) nulla % az eselye, marcsak azert is mert nagyon jo a hazassagunk nem azert vagyunk egyutt ennyi eve gyerek nelkul is mert nem a szeretet es a megbecsules kot ossze bennunket. szerelmi hazassag volt 21 evesen es ez a mai napig is igy van. csak azert irtam le amit irtam hogy a jog szerint egy htb. not itt nem lehet kifosztani.

2016. jan. 29. 09:54
 47/47 anonim ***** válasza:

Nincs annal szebb ha egy nonek(embernek) celja van az eletben kepzi magat es tesz a kornyezeteert es a munakjaban sok ember eletet segiti.

Egyik csaladi kerdesunk: ha mar nem leszel milyen labnyomot hagysz magad utan? Mi az amirol emlekezni fognak rad az emberek?mit tettel masokert a tarsadalomert ?

a te esetedben egesz eletedben kevergetted a porkoltet...hat nem tudom egy felnott okos not ez ki tud elegiteni masbol elni egy eleten at...

2016. jan. 29. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!