Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg ekkora gond, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora gond, hogy nem dolgozom?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és a vőlegényemmel élek külföldön, közös megegyezés alapján döntöttünk úgy, hogy én otthon maradok, vezetem a háztartást, gondozom a kertet, tehát mindent elintézek a ház körül mire a párom hazaér, onnantól nyugodtan kettesben tudjuk eltölteni a nap hátralevő részét. Ez mindkettőnknek nagyon jót tett, sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, mert több időt tudunk fordítani a kapcsolatunkra. Viszont anyám ezt nagyon rossz szemmel nézi, minden egyes adandó alkalmat kihasznál arra, hogy eleresszen egy gúnyos megjegyzést, pedig régen nagyon jól megvoltunk egymás mellett. Hiányzik már, hogy normális módon tudjak vele beszélni, mit tehetnék, hogy megértse, nekünk ez így jó?
2016. jan. 17. 19:56
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

ha mást tart értelmesnek, gúnyolódni akkor sem ér.

mit tehetnél? beszámolsz a sikereidről, ami lelkesít, mondjuk egy új kertészeti megoldásról. megmutatod neki, hogy kipihent, elégedett vagy, van rá is időd, türelmed.

nehezen tudom elképzelni, hogy ez az életforma beválik. de ha te így érzed, állj ki mellette édesanyád előtt, úgy, hogy megmutatod, miért jó, hogyan jó.

2016. jan. 20. 20:54
 32/47 anonim ***** válasza:

21,

lehet, hogy a kérdező édesanyja is így gondolja, de akkor miért nem ezt mondja neki? minek kell bántani meg körülményeskedni?

2016. jan. 20. 20:55
 33/47 anonim ***** válasza:
Maganugyetek ne engedj beleszolni senkit. ha nektek jo akkor senkinek nincs koze hozza.
2016. jan. 27. 08:12
 34/47 anonim ***** válasza:

kedves 22 es . engem 28 evi gyerek nelkuli itthonlet utan is ugyanugy megbecsul a ferjem mintha dolgoznek, annyit koltunk mindketten a kozos szamlarol amennyit jonak latunk, egyikunknek se kell semmire engedelyt kerni a masiktol. Ja es mind a kettonknek jelentos eletbiztositasa van ha netan valami tragedia tortenne velunk egyutt vagy kulon kulon, senkinek se lesznek anyagi gondjai.

Valaki irta hogy nem igazsagtalan-e hogy a nem dolgozo no kolti a ferje penzet. nem nem az, en sose gondoltam annak es nyilvan a ferjem se mert akkor nem igy elnenk.

a karrier se mindenkinek valo en addig dolgoztam amig muszaj volt nem azert mert elveztem amit csinaltam.

2016. jan. 27. 08:31
 35/47 anonim ***** válasza:
37%
Gondolom azért nem érzed igazságtalannak, mert kényelmes, hogy azt a pénzt költöd amiért nem te dolgoztál meg. Ez is egy nézőpont. A te kényelmed.
2016. jan. 27. 18:06
 36/47 anonim ***** válasza:
0%
Nalunk a hazassagban mindig minden kozos volt az elso naptol fogva. Az meg a ferjemnek teljesen termeszetes volt hogy egy ferfi (legalabbis itt) siman el tudja tartani a csaladjat a fizetesebol. Es o ezt kotelessegenek is erezte mindig. az mas kerdes hogy ezt Mo on nem tudta megtenni. Semmifele olyan erzesem nincs hogy "meg kell dolgozni mindenkinek" a penzert. Ha a ferjem kepes ra es szivesen eltart engem akkor miert kellene dolgoznom? Ez csak olyan magyar mentalitas hogy muszaj mindenkinek dolgozni.
2016. jan. 28. 07:46
 37/47 anonim ***** válasza:

persze, minden magyar mentalitás, ami nem egyezik a véleményeddel :)

jelenleg állást keresek, még otthon lakom, így anyukám tart el, és nagyon frusztrál, hogy nincs még saját keresetem, és rám is kell költenie a pénzét

egyszerűen nem tudom megérteni az olyan nőket vagy férfiakat, akiket a párjuk tart el

2016. jan. 28. 09:49
 38/47 anonim ***** válasza:
37%
Ès mit csinàlsz ha a férjed beújít egy szeretőt? Tűrni fogod a megalàztatàst csak tovàbbra is élősködhess? Ez àm az élet... Vagy ha ne adja èg történik vele valami és nem tud dolgozni. Ha van is megtakarítàs az hamar elfogy.
2016. jan. 28. 11:06
 39/47 anonim ***** válasza:
0%

Akkor fogja magát és elmegy dolgozni,ennyi.

Pláne külföldön mindenkinek jut munka.

Én dolgozom,nem tudnék háztartásbeli lenni,de elfogadom,annak akinek ez így jó tegye.Ti meg csak irigykedtek,én úgy látom.Ja és mivel házasok így válás esetén (ha ugye szerető lenne meg stb) akkor minden feleződik,még akkor is ha egy napot sem dolgozott a nő.

2016. jan. 28. 12:16
 40/47 anonim ***** válasza:
37%

persze, mindenki irigy, aki nem ért egyet a kérdező nézeteivel... :)

munkát sem olyan könnyű találni, főképp, ha még életében nem dolgozott valaki, éljen akár külföldön, akár itthon, elég röhejesen néz ki egy 30-40 éves ember pályakezdőként, ezt pedig főképp a külföldi vállalatok nem nézik jó szemmel (most eltekintve a fizikai munkáktól)

2016. jan. 28. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!