Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg ekkora gond, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora gond, hogy nem dolgozom?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és a vőlegényemmel élek külföldön, közös megegyezés alapján döntöttünk úgy, hogy én otthon maradok, vezetem a háztartást, gondozom a kertet, tehát mindent elintézek a ház körül mire a párom hazaér, onnantól nyugodtan kettesben tudjuk eltölteni a nap hátralevő részét. Ez mindkettőnknek nagyon jót tett, sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, mert több időt tudunk fordítani a kapcsolatunkra. Viszont anyám ezt nagyon rossz szemmel nézi, minden egyes adandó alkalmat kihasznál arra, hogy eleresszen egy gúnyos megjegyzést, pedig régen nagyon jól megvoltunk egymás mellett. Hiányzik már, hogy normális módon tudjak vele beszélni, mit tehetnék, hogy megértse, nekünk ez így jó?
2016. jan. 17. 19:56
1 2 3 4 5
 1/47 anonim válasza:
51%
Jaj, mit fogsz te itt kapni most... :(
2016. jan. 17. 19:58
 2/47 A kérdező kommentje:
Miért?
2016. jan. 17. 20:01
 3/47 anonim ***** válasza:
46%
Mit csinálsz a kertben és a ház körül TÉLEN??
2016. jan. 17. 20:06
 4/47 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon jó, ha neked megfelel. Két kérdés:

- Te ezzel megvalósítasz mindent, amit magaddal szemben elvársz?

- Elgondolkodtál azon, mi lenne, ha a férjed nem tudná a munkáját elvégezni akár hosszabb ideig is, pl. 1-2 évig? (hogy csak a legkisebb rosszra gondoljak)

2016. jan. 17. 20:07
 5/47 anonim ***** válasza:
84%

Ha neked és a párodnak ez így jó, akkor miért szól bele a dolgokba anyukád?!

Én nem értem, hogy egyesek miért nem bírják elviselni, ha valaki valamiért nem dolgozik.

Lehet irigyek rád, amiért nekik meg kell, ki tudja...

Én mondjuk eleve nem nagyon engedném, hogy bárki is látogatóba jöjjön hozzánk, törődjön mindenki inkább a saját dolgaival.

2016. jan. 17. 20:07
 6/47 anonim ***** válasza:
82%
Ha téged mindössze ennyi kielégít, akkor nincs ezzel semmi baj.
2016. jan. 17. 20:10
 7/47 anonim ***** válasza:
56%

Ha nektek így jó, akkor senkinek semmi köze hozzá. Még anyukádnak sem.

Mondjuk én biztosan megőrülnék a helyedben, de neked lehet ez attól még bőven elég így... A te életed.

2016. jan. 17. 20:12
 8/47 anonim ***** válasza:
81%

szerintem csak félt téged

legalább vannak megtakarításaid a későbbi évekre?

2016. jan. 17. 20:12
 9/47 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell támadó és ide nem illő megjegyzéseket tenni, nem gondolom, hogy bárkinek is ártottam volna. Örülnék, ha a kérdésemre tanácsokkal állnátok elő, nem pedig rosszindulatú beszólásokkal.
2016. jan. 17. 20:13
 10/47 anonim ***** válasza:
81%
Ha neked is és a párodnak is jó ez így, akkor ne érdekeljen, hogy más mit mond.
2016. jan. 17. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!