Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora gond, hogy nem dolgozom?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és a vőlegényemmel élek külföldön, közös megegyezés alapján döntöttünk úgy, hogy én otthon maradok, vezetem a háztartást, gondozom a kertet, tehát mindent elintézek a ház körül mire a párom hazaér, onnantól nyugodtan kettesben tudjuk eltölteni a nap hátralevő részét. Ez mindkettőnknek nagyon jót tett, sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, mert több időt tudunk fordítani a kapcsolatunkra. Viszont anyám ezt nagyon rossz szemmel nézi, minden egyes adandó alkalmat kihasznál arra, hogy eleresszen egy gúnyos megjegyzést, pedig régen nagyon jól megvoltunk egymás mellett. Hiányzik már, hogy normális módon tudjak vele beszélni, mit tehetnék, hogy megértse, nekünk ez így jó?
Itt mindenki k.r.va, "kitartott r..nc", ingyenélő senki, akinek gazdag a férje.
Engem is kikiáltottak annak anno, az nem számított, hogy a párom volt mindenben az első nekem, akkor is rib.i voltam. Ide nem lehet ilyen kérdést kiírni, csak akkor segítenek együtt érzően, ha a segélyről kérdezel.:D
2016. jan. 17. 20:18
12/47 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi gond.
Nyilván anyukád attól félt, amiket itt is írtak. Mi lesz, ha a párodnak nem lesz munkája, ha külön mentek. Stb.
Ezeket beszéld meg anyukáddal, hogy konkrétan miért aggódik. Te meg nyugtasd meg.
Az is lehet, hogy anyukád azt gondolja, hogy kárba veszett a taníttatásod.
2016. jan. 17. 20:21
13/47 A kérdező kommentje:
Igen, már értem 1-es hozzászóló :) de érdekes a többség felfogása, hogy másra nem is lehet jó a nő otthon, csak szexre. Örülök, hogy az én párom máshogy gondolkodik :)
2016. jan. 17. 20:21
14/47 anonim válasza:
Figyelj, ha nem kételkednél, hanem tudnál, hogy jó vagy másra nem itt kérdezgetnéd. De te is tisztában vagy vele, hogy csak arra vagy jó. Ha nem így lenne képes lennél előrejutni az életben, dolgozni, célokat tűzni magad elé, kihívások elé állítani magadat, szellemileg hozzád illő környezetben (felnőttek, szakmai kérdések) tölteni a napodat.
Aki ehelyett otthon akar unatkozni meg hobbiból virágot locsolni, az ne mondja nekem, hogy másra is jó.
2016. jan. 17. 20:23
15/47 A kérdező kommentje:
Igen, mert a friss zöldség és gyümölcs is az ölembe hullik csak úgy, még ha télen nincs is nagy munka a kerttel, nem csak télből áll az év. Kihívásokat és célokat pedig nem csak a munkahelyen tűzhet ki maga elé az ember.
2016. jan. 17. 20:32
16/47 anonim válasza:
Ki és milyen indíttatással töröltette a kommentem, amikor kulturált módon fejtettem ki az álláspontom a kérdező ?
mellett?
És aki töröltette, a qrvázó kommenteket miért nem? Hm?
2016. jan. 17. 20:39
17/47 anonim válasza:
Az emberek nagy része elvárja hogy te is birkaként kövesd a nagy többséget, és hát a legtöbb nő Magyarországon dolgozik, mert muszáj ha megakar élni. De ez nem kötelező ha te nem így akarsz élni, nem is tartozik másokra, és ettől senki nem lesz k/rva sem. Max az itteni irigy idioták gondolják így. Velük nem kell foglalkozni. Gondolom te is csinálsz valamit otthon ami téged érdekel, nem csak ülsz a seggeden egész nap... meg gondolom van végzettséged vagy tanulsz, vagy tervezed? Mert ugye előre kell gondolkodni, lehet nem lesz mindig veled a párod, nem minden kapcsolat tart örökké.
2016. jan. 17. 20:49
18/47 anonim válasza:
Mennyi rosszindulatú ember rögtön megmondjátok a tutit ki mennyit ér meg mire jó, meg milyen k-va. Jó érzés nektek ha a másikba tapostok ha azt mondjátok semmit se ér,mert épp nem dolgozik miközben semmit se tudtok róla? Én pl. itt vagyok, jól tanultam ,felsőfokú szakmát szereztem,dolgoztam egy kevés ideig szorgalmasan de évek óta súlyos szociális fóbiám küzdök ami nagyon meggátol mindenben. (szintén 25 vagyok). Azért igyekszem pszichológushoz járok, levelezőn egyetemre, a pszichológus a földről kapart fel annyira nincs önbecsülésem úgy éreztem semmit se érek, mert a fóbiám miatt nem tudtam munkát szerezni és a párom tartott el (megjegyzem neki ezzel semmi baja, tudja,látja, hogy tényleg milyen állapotban vagyok).De olvasgat itt az ember és rögtön visszazuhan, hogy igazából egy értéktelen k--va és szégyellje csak magát. Ilyenkor mondja csak azt a pszichológusom ,hogy az emberek nagy része mégiscsak jó és normális nem kell tartani tőlük... hát persze! Nem vagyok büszke magamra csöppet se, de ti is roppant büszkék lehettek arra mennyire "jó emberek" vagytok.
2016. jan. 17. 20:55
19/47 anonim válasza:
Mit csodálkoztok ezen?!
Ilyenek az emberek nagy része, irigyek és rosszindulatúak, és elvárnák, hogy más is annyit, vagy még többet teljesítsen, mint ők.
Ha meg valaki másképp mer élni, mint ők, akkor meg lehurrogják.
Miért nem foglalkozik mindenki inkább a saját dolgaival?! Lenne mit helyre tenni ott is bőven, nem mást leszólni azért, ahogyan ő él... :S
2016. jan. 17. 20:59
20/47 A kérdező kommentje:
Végül kár volt feltenni a kérdést, ez volt az első és utolsó kérdésem itt, tanácsot nem sikerült kapnom. Köszönöm azoknak akik nem hordtak el mindennek, így ismeretlenül és igyekeztek megvédeni :)
Azokat viszont sajnálom akik támadtak,elfogadom az ellenvéleményeket is, ha az normális emberi hangnemet üt meg de nem akarok stresszlevezető boksz zsák lenni senki számára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!