Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura ez a kassza együttélésnél?
Figyelt kérdés
Háztartásbeli vagyok. Havonta kapok kb 30 ezer Ft-t. Ebből veszem meg az élelmiszer egy részét (alapanyagokat főként), ill vásárolok a háztartásba (szappan, tisztítószerek).
Néha a párom megy bevásárolni, olyankor ő fizet.
Ami a 30 ezerből hó végére megmarad, az az enyém lehet.
Nekem az a fura, hogy eltartott vagy. Én nem bírnám. Azon az elven vagyok, hogy aki nem dolgozik, az ne is egyék, vagy legalább is tegyen meg mindent azért, hogy dolgozni tudjon, önálló legyen. Valószínű nálatok még nincs gyerek, mert akkor írtad volna, hogy azt is kapsz. Akkor mi a francért ülsz otthon? Kábé olyan, mintha önkéntes rabszolga lennél. Csak akkor derülne ki, mennyi jogod van, ha felszólalnál. Mondjuk én azt mondom, nincs jogod, mivel ő tart el...kizárt, hogy alárendeljem magam bárkinek is. Azonkívűl nem is tartom fair dolognak, hogy te nem adsz bele..az meg egyenesen gyerekes, hogy ami megmarad, az a tied...tényleg, mintha gyerek lennél és zsebpénzt kapnál....
2016. jan. 16. 18:23
12/19 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek mi értelme van? Szégyelled vagy mi?
Amúgy mit csinálsz otthon. Tanulsz és azért nem dolgozol, vagy reszeled otthon a körmödet és ennyi.
De persze teljesen mindegy, azt csinálsz amit akarsz, a te életed.
Én nem tudnék kitartott lenni, nekem megalázó a "zsebpénz".
2016. jan. 16. 18:25
13/19 anonim válasza:
Nem értem. 30.000-ből hogy marad a bevásárlások után? Két főre nagyon nélkülözve, szűkölködve, minden minőséget nélkülözve is 50-60.000 az étel!
Mindenestre szerintem ha nem gyermekkel vagy otthon, hanem a saját lustaságodból, akkor szerintem megfelelő ez a módszer - senki nem akarna egy ingyenélőt támogatni!
Ha közös megegyezésből vagy kisgyerekekkel vagy otthon, akkor nem normális dolog.
2016. jan. 16. 18:35
14/19 anonim válasza:
Azt írtad 30 alatt,tehát gondolom nem az a 17-19 éves korosztály,hanem 27-29...Néhány szülő a tizenéves gyerekétől sem tolerálja,hogy nem tanul,nem vállal diákmunkát sem,csak lebzsel otthon panaszkodva,hogy ez kell meg az kell. Összegezve felnőtt ember vagy, de se iskolád,se munkád,se gyereked,se motivációd? A párod hogy érzi magát,hogy dolgozik,építi a közös jövőtöket,te meg beletojsz magas ívben? Nagy hiba a részéről,hogy hagyja ezt,így soha nem lesz belőled felelősségteljes,normális ember. Volt egy barátnőm kb. ez a kategória,mindig sírt,hogy de szar a közös kassza,mert nem tud magának ezt sem meg azt sem venni,úgy hogy a párja ne tudja meg...igen,csak a közös kasszához ő 40ezret tett hozzá, a férfi meg 170-et...
2016. jan. 16. 18:41
15/19 anonim válasza:
Nem tudom,ez olyan fura,ez a módszer nekem.
Mintha zsebpénzt kapnál...mondjuk a kaján spórolsz,ha akarsz venni valamit magadnak,vagy ez hogyan megy?
Nem a 30 ronggyal van a baj,nem dolgozol,végül is ti tudjátok mennyi pénzt kell beosztanotok.
Maga a megfogalmazás talán,ami zavar engem,"Ami a 30 ezerből hó végére megmarad, az az enyém lehet."
Mint apa és lánya.
2016. jan. 16. 18:53
16/19 anonim válasza:
Miért nem dolgozol? Háztartást nem igazán kell vezetni, ha nincsenek gyerekek.
Ha nektek megfelel akkor csináljátok így, egyedül a ti dolgotok.
2016. jan. 16. 18:58
17/19 anonim válasza:
Kérdés, miért vagy otthon. Ha a párod direkt otthon tart, hogy elvégezd a házimunkát? Irtad, hogy kaját is veszel ebből a pénzből. Magadnak vagy kettőtöknek? Èn nagyon kevésnek tartom, én a vőlegényemmel közös kasszán vagyok, de nekünk csak a kettőnk kaja+vegyszerköltsége (fogkrém, tusfürdő, takarítószerek) több, mint 60 ezer ft. Számomra tényleg az a kérdés, miért vagy otthon? Ki fizeti a rezsit? Nekem furcsa, hogy eltartanak. Én szeretek megállni a saját lábamon, és nekem jó érzés, hogy én is rakok bele a közös kasszába.
2016. jan. 16. 19:00
18/19 anonim válasza:
Nem azért, de ajándék ingyen pénzt kapsz. Inkább menj el dolgozni, mert szerintem elpazarolod az életed a senkivel és egy pasi rabszolgája vagy alamizsnáért.
2016. jan. 16. 19:08
19/19 anonim válasza:
30 ezer nem is elég a kajára sem.
Nem értem a kérdést én sem. Ez nem normális. Akik házasok és a nő nem dolgozik ott általában van egy x pénz amit közösen megbeszélnek mit hova és mennyit tesznek, nem az hogy az egyik fél azt sem tudja mennyi pénzük van, mennyi marad hó végére stb.
Így nem csak eltartott vagy, hanem nagyon kiszolgáltatott is. Sose mennék bele egy ilyen dologba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!