Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek egy párkapcsolatna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy párkapcsolatnak elengedhetetlen része a veszekedés?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömtől hallottam,hogy őt az frusztrálná,ha nem lenne egyáltalán veszekedés (és itt nem a vitára gondolt) a párkapcsolatában
2016. jan. 4. 19:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kell néha egy ilyen jellegű esemény, de inkább vitának mondanám, hogy utána édes legyen a békülés. Ha struccpolitikát folytatnak a felek, az igazán gáz.
2016. jan. 4. 21:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Az ordibálós veszekedésnek semmi értelme. Én sem ordibálok másokkal és felém sem tűröm el.
2016. jan. 4. 21:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem veszekszünk a barátommal és ez így jó. Ha nem értünk egyet valamiben akkor nyilván azt elmondjuk, de nem szoktak ingerült veszekedések lenni. Exemmel se veszekedtünk eleinte, aztán mikor már igen, utána vége is lett idővel. Addig jó egy kapcsolat, amíg nincs min veszekedni. (Ilyesmiken sosem szoktam, hogy "ménem mosoggatá'el megint", ha rendes veszekedés van, az már a kapcsolatunkat érintő kérdések voltak.)
2016. jan. 4. 22:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem elengedhetetlen, inkább elkerülhetetlen (általában).
2016. jan. 4. 23:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Ugyanezt mondja az én egyik barátnőm is... amikor meséltem neki, hogy nem szoktunk veszekedni, és hogy ennek mennyire örülök, az volt a reakciója, hogy "De ez téged nem frusztrál? Engem úgy idegesítene, és hiányolnék egy nagy veszekedést néha"

Valószínűleg neki - és sok mindenki másnak - csak a két véglet létezik. Vagy veszekedés, vagy szőnyeg alá söprés. Az, hogy nem üvöltözünk egymással, nem azt jelenti, hogy szőnyeg alá söpörjük, ha felmerül valami. Nincs min veszekedni, mert ha bármi problémája felmerül valamelyikünknek, azt azon frissiben ÁTBESZÉLJÜK, higgadtan, nyugisan, figyelve egymásra, és öt perc alatt megoldjuk. Ennyi. És én sokkal jobban élvezek ilyen békés, nyugodt kapcsolatban élni, mint olyanban, ahol folyton veszekszünk.

26/n

2016. jan. 6. 01:27
 16/16 omba ***** válasza:

Sohasem értem, mi is az a "veszekedés" - pedig sok nyarat megéltem már. A vita természetes része az emberi világnak.

Az indulatok is, jobb is, ha valaki nem folytja magába. A veszekedés valami olyasmi lehet, ahol arra játszunk, hogy fokozzuk a másik dühét?

Azt bazi egyszerű, de mi köze van a szerelemhez?

2016. jan. 9. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!