Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy párkapcsolatnak elengedhetetlen része a veszekedés?
Ugyanezt mondja az én egyik barátnőm is... amikor meséltem neki, hogy nem szoktunk veszekedni, és hogy ennek mennyire örülök, az volt a reakciója, hogy "De ez téged nem frusztrál? Engem úgy idegesítene, és hiányolnék egy nagy veszekedést néha"
Valószínűleg neki - és sok mindenki másnak - csak a két véglet létezik. Vagy veszekedés, vagy szőnyeg alá söprés. Az, hogy nem üvöltözünk egymással, nem azt jelenti, hogy szőnyeg alá söpörjük, ha felmerül valami. Nincs min veszekedni, mert ha bármi problémája felmerül valamelyikünknek, azt azon frissiben ÁTBESZÉLJÜK, higgadtan, nyugisan, figyelve egymásra, és öt perc alatt megoldjuk. Ennyi. És én sokkal jobban élvezek ilyen békés, nyugodt kapcsolatban élni, mint olyanban, ahol folyton veszekszünk.
26/n
Sohasem értem, mi is az a "veszekedés" - pedig sok nyarat megéltem már. A vita természetes része az emberi világnak.
Az indulatok is, jobb is, ha valaki nem folytja magába. A veszekedés valami olyasmi lehet, ahol arra játszunk, hogy fokozzuk a másik dühét?
Azt bazi egyszerű, de mi köze van a szerelemhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!