Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok, ti hogy bírjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti hogy bírjátok a menstruációt? :D

Figyelt kérdés
Én sajnos elég hülye vagyok olyankor, elöntenek a hormonok. Szerencsére a kedvesem jól bírja, de jó lenne jobban kontrollálni magam. Elbújni nem tudok, mert együtt élünk, néha segít a csoki és az alvás, de van, hogy nem. Ti hogy vagytok ezzel?

2015. jún. 24. 14:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én érzékeny vagyok az előtte lévő héten, képes vagyok lazán bőgni bármin (pedig alapjáraton nem vagyok valami érzelmes).

Amikor megvan nincs semmi bajom, csak előtte :-)

2015. jún. 24. 15:53
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Előtte-utána depresszió pár napig ez főleg a kor előrehaladtával egyre durvább.
2015. jún. 24. 16:18
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
Én is elég durva szoktam lenni ilyenkor...legutóbb a Shrek2-t sírtam végig :'D
2015. jún. 24. 16:22
 4/18 anonim ***** válasza:

az elején fáj, úgyhogy akkor egy kicsit szenvedek, de a csoki segít :D

de ilyenkor se vagyok hisztis és sokkal érzékenyebb se

2015. jún. 24. 16:27
 5/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el ezt.

Vagy alapból megélem minden érzelmemet, vagy csak kitaláció ez a mensi hiszti. Nekem 10 évesen jött meg, akkor még nem mondta senki, hogy ezt lehet hisztire használni.

Ideges vagyok, de nem a hormonok miatt, hanem mert állandóan izgulok, hogy szétvérzem a fejem.

2015. jún. 24. 16:29
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát nekem sem mondta senki, hogy hisztisek ilyenkor a nők, magamtól vagyok érzékenyebb, ha nem akarom is sírok minden szaron.
2015. jún. 24. 16:37
 7/18 anonim ***** válasza:
73%

Hisztis vagyok, de nem a hormonok miatt. Ki tudná totál nyugodtan végigcsinálni, hogy majd egy hétig ömlik belőle a vér, minden undorító, kényelmetlen és érzed ahogy folyik ráadásul görcsöl a méhed, a hüvelyed, a méhszájad, szóval kb minden ott lent? Utálom... Szóval kb minden hónapban 1 hétig pasi akarok lenni, de halál komolyan. Totál szívás nőnek lenni.

Szerintem sokkal több dolognak kell megfelelni is, mint egy pasinak, egyszerre kell nőiesnek, könnyen kaphatónak de szűznek, családanyának, dolgos nőnek, jó szeretőnek, háziasszonynak és még sorolhatnám minek lenni. De közben meg a férfiak egy része szid minket (főleg itt gyk-n), hogy anyagias hülye p*csák vagyunk. Egyszerűen már sok... komolyan kezdek elgondolkoznia leszbikusságon vagy az egyedülléten, mert ennyi mindennek képtelenség megfelelni. És igen, megvan, és utálom.

2015. jún. 24. 17:00
 8/18 anonim ***** válasza:
50%
Mielott megjon eleg durva hangulatingadozasaim vannak, jol kezelem, de van, hogy kijon. Ilyenkor kicsit konyebben felkapom a vizet, vagy konyebben elerzekenyulok. Aznap mikor megjon altalaban rosszkedv, fajdalom, utana zabalasi kenyszer, utana nagyon kivanom a szexet. Parom megmosolyogja leginkabb.
2015. jún. 24. 17:06
 9/18 anonim ***** válasza:
Soha nincs semmi bajom. Nehezen is tudom elképzelni, hogy a többi lány ilyen szenvedéseken megy keresztül o.O 19/L
2015. jún. 24. 19:58
 10/18 anonim ***** válasza:
62%
A fájdalom amit érzek a hasamban, derekamban na azt nem bírom!! :( hangulatingadozások, ilyesmik szerencsére nincsenek :)
2015. jún. 24. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!