Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok, ti hogy bírjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti hogy bírjátok a menstruációt? :D

Figyelt kérdés
Én sajnos elég hülye vagyok olyankor, elöntenek a hormonok. Szerencsére a kedvesem jól bírja, de jó lenne jobban kontrollálni magam. Elbújni nem tudok, mert együtt élünk, néha segít a csoki és az alvás, de van, hogy nem. Ti hogy vagytok ezzel?

2015. jún. 24. 14:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

Nagykonyv szerinti terhes tuneteket hozom. Még a tejem is szivarog. Nem vicces.

Jah ezek után aki nyugodt tud maradni, nem hisztis bepuszilok.

2015. jún. 24. 21:24
 12/18 anonim ***** válasza:
40%

Fáj a hasam és a hátam is :(

Hisztizek és mindenen felkapom a vizet, de próbálom kontrollálni. (Egyre több sikerrel.)

És én is utálom, végig parázok, hogy nehogy átázzak, meg amúgy is olyan rossz érzés, ahogy folyik ki belőlem valami. (Már bocsánat a kifejezésért.

2015. jún. 24. 21:25
 13/18 anonim válasza:
50%
Én egyszer a mensi alatt annyira mérges lettem hogy az ablak üveget csaptam ki a kezemmel és azóta amikor meg van inkább nem megyek az ablak közelébe ilyenkor.
2015. jún. 25. 15:55
 14/18 anonim válasza:
50%
És fáj a hasam és a fejem nekem a forró víz segít
2015. jún. 25. 16:01
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

Hiszti???

Hát már bocs de mindenki szenved itt, hogy görcsök meg minden... Mindenkinek más a fájdalomküszöbe/tűréshatára. Soha nem volt komolyabb bajom menses idején. 1 éve pajzsmirigyes lettem, fél évig nem hitték el az orvosok hogy nem az agyam játszom. Hasmenés, 0-24-es hányinger, iszonyat erős fejfájás, menses idején olyan szinten jöttek elő ezek hogy 5 napig fel se tudtam kelni, enni ha ettem begörcsölt a gyomrom, pisilni úgy mentem ki hogy a fal mellett támaszkodva végig annyira szédültem. Azóta kezelik a pajzsmirigyem, de menses idején még mindig megvannak ezek a tünetek és nem tudnak mit csinálni vele. A nőgyógyászom szerint nem lehet mit tenni vele.

Nem kívánom ezt senkinek, de ti mind szerencsések vagytok hozzám képest.

2015. jún. 26. 00:21
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Hát figyelj, az hogy nem mindenki részletezi, nem biztos, hogy kevésbé kínzó dolgokon megy keresztül. Én ilyenkor olyan szinten szenvedek, hogy elmondani nem tudom, nem is akarom, de az biztos hogy nem mindenkit kínoz meg így. Ráadásul nekem rendszertelen is, volt olyan hogy 28 napig volt meg, de alap esetben is min. 2 hétig tart, és brutál erős végig. Nekem a fájdalom ellen semmi nem használ , sem forró vizes palack, sem gyógyszer...azt rendszerint ki is hányom (meg minden mást is, amit ilyenkor eszek).
2015. jún. 26. 14:50
 17/18 anonim válasza:
Elotte 1 hettel, elkezd fajni a mellem mind addig amig megnem jon. Jonnek ki pattanasok,nagyon sokat eszek :o valami borzaszto hogy mennyit. Erzekeny vagyok, hamar ideges leszek. Es menstruaciokor pedig nagyon faj a hasam elso nap :\ . Jon hogy a falra masszak.
2015. jún. 26. 20:16
 18/18 anonim ***** válasza:
50%

Van, hogy semmi fájdalom csak úgy megjön és kész. Nem vagyok ezért külön ideges, hogy meg van és azért kötözködöm... Akkor csak, ha épp nagy görcsölök és valaki valamit csináltatni akar velem.

Legutóbb olyan rosszul voltam, hogy akárhogy feküdtem, ültem, álltam mindegy volt, sehogy nem volt jó, ott bőgtem úgy fájt, rátettem a meleg sót, bevettem gyógyszert, erre rám tört a hányinger aztán rohantam a retyóra. Nagyon jó volt. Szerencsére a ritkábbik eset ez, hogy ennyire megvisel.

2015. jún. 30. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!