Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem azért kicsit sokat vár el tőlem a pasim nem?
szóval kezdjük ott hogy 4 hónapja lakunk együtt mindketten dolgozunk ő banki ügyintéző és bérszámfejtő, én bolti eladó.. most sikerült elhelyezkednem vagy fél éve..mindketten huszas éveink elején
én szívesen kitakarítok otthon mosok főzök..vasalok néha a fékcsíkos gatyáit is (amitől hányingert kapok.. már ne haragudjatok de ez most nagyon kijött belőlem..)
Szóval.. most volt a karácsony meghívta a szüleit és én rendelni szerettem volna.. mert hogy akkor nem lett volna időm megcsinálni magam szépen ízlésesen de neeem mert hogy én főzzek süssek robotoljak a konyhában (előtte 10-ig dolgoztam bent a boltban) mert az anyja mit fog gondolni hogy milyen "nőcske" vagyok hogy még ezt se tudom megcsinálni... mondom oké.. szóval megfőztem sütöttem stb elkészültem magammal is (úgy ahogy) erre a pasim közli hogy azért kicsit olyan szétcsúszott vagyok a hajam meg a smink stb.. oké itt még tartottam magam.. megjött a "KEDVES" anyuka aki amúgy mindent kritizált sós.. sótlan ő ezt nem így csinálja stb.. na itt elszakadt a cérna kicsit közöltem hogy nagyszerű de mi meg így csináljuk..
hát az este kb nagy hümmögésekben és csendben ért véget a részemről..
És akkor a pasim közölte, hogy azért legközelebb jó lenne ha úgy mindennel időben elkészülnék meg olyan kaját csinálnék amiket ők otthon úgy hagyományosan... na ebből veszekedés lett és közölte hogy mert nekem kb ez a dolgom hogy kimossak takarítsak főzzek RÁ!!! a "dolgom" ... majd megmondtam neki hogy jól van ha nem kell 8 10 órákat robotolnom abban a rohadt boltban!!! És te majd keresel annyit hogy eltarts akkor majd ez lesz a dolgom de egy rohadt percet nem segít be se a mosogatásba se a semmibe mosom a SZAROS gatyáit szószerint!!! és akkor még neki áll feljebb??
most komolyan mondja valaki azt hogy ez normális??
#59,#60 Jó feleség lehetsz/leszel. :-)
Eddig a tied a legjobb tanács szerintem. Kérdező, fogadd meg, érdemes!
Már megbocsáss, kérdező, de
1. a pasid egy ritka igénytelen alak, ha féknyomos a gatyája
2. ritka nagy bunkó vagy, ha ebből azt a következtetést vonod le, hogy MINDEN férfinak nikotincsíkok vannak a gatyájában.
Na akkor kezdjuk az elejen. Okos lanynak tunsz, talpraesettnek, ne hagyd hogy csicskaztasson anyospajtas meg a kisfia. Ulj le es keszits haditervet. Tudjuk mit nem akarsz elkoltozni a kozos lakasotokbol, es nem akarod elhagyni a pasit es nem akarod h ugasson az anyja. Akkor viszont talald ki most h mit akarsz. Mi nem adhatjuk a szavakat a szadba. De jo tanacskent mondom h a munkadtol soha ne valj meg. Ha vmit megtanultam az az h sose fuggj egy pasitol, allas, jogsi legyen. Az az elso. Utana az h elkapod a pasid es berantod az agyba bekulesnek jo lesz es oldja az alap feszultseget is. Aztan leultok beszelgetni h ki mennyit dolgozik es mit tud vallalni a hazimunkabol. Gondolom alatta van az auto igy pl a bevasarlas az ove. Cserebe tied a fozes. Ami a mosast takaritast illeti, mindketten felnott dolgozo emberek vagytok, egyikotok sem nyomorek, ugyanannyi energiaba telik neki is megnyomni ket gombot a mosogepen mint neki. Most nem az szamit ki mennyi penzt keres, hanem h mindketten ott laktok, es a kozos otthont kozosen kell gondozni. Ahogy a kapcsolatot is. Ezt kommunikacioval tudjatok megoldani. (Apropo ha trofeafeleseg kell neki tudod amolyan "stepfordi feleseg tunder" akkor oke, leszel szep, amint eltart es felvesz egy hazvezetonot, te meg addig jarsz fodraszhoz meg spinning edzesre. Ez egy tundermese, ebredjen fel. Gyorsan. A draga anyja is mackoban surolta otthon a kovet nem kiskosztumben tokeletes frizuraval.)
Utolso az anyospajtas mivel o nem lakik veletek, az unnepek meg elmultak remeljuk egy ideig nem latod. Vannak budos banyak, ezt tanusitom neked, aki akkor is utalni fog ha beledoglesz. Ez van :) remeljuk a tied idomithato fajta es a fian keresztul majd megpuhul vagy max nem allsz szoba vele. A nem szobaallast az edesanyam es az o anyosa (apai nagymamam) tokeletessegre fejlesztette es bejott nekik.
Egyebkent fantasztikus h egyszerre foztel mostal takaritottal es szepultel, ez karacsonykor nuku segitseggel baromi nehez, szal sztem eron felul teljesitettel.
Ha a pasi akadekoskodik vezesd ra h minel tobbet segit, annal hamarabb vegzel a hazimunkaval es annal hamarabb avathatjatok fel a szep hazatok minden tiszta negyzetmeteret :) sok szerencset, es igazad van abban h egy veszekedes utan nem lelepni kell hanem dolgozni a kapcsolaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!