Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintem azért kicsit sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem azért kicsit sokat vár el tőlem a pasim nem?

Figyelt kérdés

szóval kezdjük ott hogy 4 hónapja lakunk együtt mindketten dolgozunk ő banki ügyintéző és bérszámfejtő, én bolti eladó.. most sikerült elhelyezkednem vagy fél éve..mindketten huszas éveink elején

én szívesen kitakarítok otthon mosok főzök..vasalok néha a fékcsíkos gatyáit is (amitől hányingert kapok.. már ne haragudjatok de ez most nagyon kijött belőlem..)

Szóval.. most volt a karácsony meghívta a szüleit és én rendelni szerettem volna.. mert hogy akkor nem lett volna időm megcsinálni magam szépen ízlésesen de neeem mert hogy én főzzek süssek robotoljak a konyhában (előtte 10-ig dolgoztam bent a boltban) mert az anyja mit fog gondolni hogy milyen "nőcske" vagyok hogy még ezt se tudom megcsinálni... mondom oké.. szóval megfőztem sütöttem stb elkészültem magammal is (úgy ahogy) erre a pasim közli hogy azért kicsit olyan szétcsúszott vagyok a hajam meg a smink stb.. oké itt még tartottam magam.. megjött a "KEDVES" anyuka aki amúgy mindent kritizált sós.. sótlan ő ezt nem így csinálja stb.. na itt elszakadt a cérna kicsit közöltem hogy nagyszerű de mi meg így csináljuk..

hát az este kb nagy hümmögésekben és csendben ért véget a részemről..

És akkor a pasim közölte, hogy azért legközelebb jó lenne ha úgy mindennel időben elkészülnék meg olyan kaját csinálnék amiket ők otthon úgy hagyományosan... na ebből veszekedés lett és közölte hogy mert nekem kb ez a dolgom hogy kimossak takarítsak főzzek RÁ!!! a "dolgom" ... majd megmondtam neki hogy jól van ha nem kell 8 10 órákat robotolnom abban a rohadt boltban!!! És te majd keresel annyit hogy eltarts akkor majd ez lesz a dolgom de egy rohadt percet nem segít be se a mosogatásba se a semmibe mosom a SZAROS gatyáit szószerint!!! és akkor még neki áll feljebb??

most komolyan mondja valaki azt hogy ez normális??

2015. dec. 30. 23:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
A kérdésből már kiderült, hogy bunkó, ne mentegesd. Választékosan meg bárki tud beszélni az anyanyelvén. Ha meg olyan tanult, akkor igazán megtanulhatta volna azt is, hogy mire való a WC-papír!
2015. dec. 31. 00:02
 32/64 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit csinálj vele? Dobd ki a kis szarost! :D
2015. dec. 31. 00:04
 33/64 omba ***** válasza:
100%

Max pasi... " meg olyan kaját csinálnék amiket ők otthon úgy hagyományosan.." - ez elég világos kifejezése annak, hogy azért él veled, mert anyukáját mégse dughatja meg.... de amúgy ő az ideál.

Egy párkapcsolatban nem úgy megy az, hogy az egyik kijelent, hogy kinek mi a dolga (neki semmi)

2015. dec. 31. 00:11
 34/64 anonim ***** válasza:
87%

Többször is hallottam már, hogy azért nincs barátnőm, mert túl rendes vagyok. Ezek után már el is hiszem.

De legalább képes vagyok a változásra, ezért megyek is telefosni a szennyeskosarat, amit majd a 2. randin fogok kimosatni a csajjal :D

27F

2015. dec. 31. 00:15
 35/64 A kérdező kommentje:

najó most jöttök ezzel a hülye izével megint akinek nincs csaja de nem csúnya stb... azért nincs csaja a legtöbbeteknek mert nincs tökötök ha megláttok egy kedves lányt "beszartok" szószerint vagy meg se mertek nyílni.. sztem ti se beszélgetnétek vagy ismerkednétek egy olyan lánnyal aki meg se mukkan csak áll mint egy hülye, vagy hülyeségeket beszél zavarában..

na mindegy de nem is ez volt a kérdésem

a legtöbb kedves aranyos pasi meg se mer mukkanni ha nőt lát... tapasztalat aztán ha elkezd vele beszélni az ember vagy megpróbálja feloldani a hangulatot akkor is azt látja hogy majd összecsinálja magát, persze hogy nincs kedve a lányoknak ilyen pasikkal beszélgetnie..

2015. dec. 31. 00:19
 36/64 anonim ***** válasza:
100%

"jó akkor mit csináljak vele? mert normális választ eddig nem kaptam azon kívül hogy hagyjam el... amit meg nem akarok

na erre adjon valaki választ.."

Figyelj, sorban írják itt, hogy hagyd el. Én is osztom ezt a véleményt, de ha Te ezt nem akarod, akkor ez eldőlt, nem szakítasz vele. A későbbiekben lehet, hogy meg fogod bánni és rájössz, hogy most kellett volna ebből kilépni, de mindegy. Ne így legyen! :) Ebben az esetben én csak annyit tudnék javasolni, hogy akkor ezt teljesen őszintén, nyugodtan, normálisan beszéld meg vele. Üljetek le, és mondd el neki a véleményedet erről, mondd el, hogy rosszul esik ez neked, stb. Ha szeretitek egymást, és ő képes lenne változtatni és kompromisszumokat kötni, akkor még talán lehet belőle valami.

2015. dec. 31. 00:21
 37/64 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a pasid az, aki összecsinálja magát, nem? :'D
2015. dec. 31. 00:23
 38/64 A kérdező kommentje:
najó akkor a válaszom nem volt elég világos arra hogy "hagyd el" NEM akarom elhagyni arra keresem a választ hogy valami tanácsot adjatok hogy változtassam meg a véleményét mit mondjak neki mivel tegyem vagy hogy felfogja hogy nem a 19. 18. században élünk
2015. dec. 31. 00:26
 39/64 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen nem változik. Vagy kidobod, vagy leszel ingyencseléd, akinek anyuka is leszólja a munkáját. Ez a két választásod van. Ha neked a szaros gatyó kell, csak tessék!
2015. dec. 31. 00:29
 40/64 anonim ***** válasza:
16%

"NEM akarom elhagyni"

en se szivesen hagynam ott az ingyen lakast

2015. dec. 31. 00:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!