Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem azért kicsit sokat vár el tőlem a pasim nem?
szóval kezdjük ott hogy 4 hónapja lakunk együtt mindketten dolgozunk ő banki ügyintéző és bérszámfejtő, én bolti eladó.. most sikerült elhelyezkednem vagy fél éve..mindketten huszas éveink elején
én szívesen kitakarítok otthon mosok főzök..vasalok néha a fékcsíkos gatyáit is (amitől hányingert kapok.. már ne haragudjatok de ez most nagyon kijött belőlem..)
Szóval.. most volt a karácsony meghívta a szüleit és én rendelni szerettem volna.. mert hogy akkor nem lett volna időm megcsinálni magam szépen ízlésesen de neeem mert hogy én főzzek süssek robotoljak a konyhában (előtte 10-ig dolgoztam bent a boltban) mert az anyja mit fog gondolni hogy milyen "nőcske" vagyok hogy még ezt se tudom megcsinálni... mondom oké.. szóval megfőztem sütöttem stb elkészültem magammal is (úgy ahogy) erre a pasim közli hogy azért kicsit olyan szétcsúszott vagyok a hajam meg a smink stb.. oké itt még tartottam magam.. megjött a "KEDVES" anyuka aki amúgy mindent kritizált sós.. sótlan ő ezt nem így csinálja stb.. na itt elszakadt a cérna kicsit közöltem hogy nagyszerű de mi meg így csináljuk..
hát az este kb nagy hümmögésekben és csendben ért véget a részemről..
És akkor a pasim közölte, hogy azért legközelebb jó lenne ha úgy mindennel időben elkészülnék meg olyan kaját csinálnék amiket ők otthon úgy hagyományosan... na ebből veszekedés lett és közölte hogy mert nekem kb ez a dolgom hogy kimossak takarítsak főzzek RÁ!!! a "dolgom" ... majd megmondtam neki hogy jól van ha nem kell 8 10 órákat robotolnom abban a rohadt boltban!!! És te majd keresel annyit hogy eltarts akkor majd ez lesz a dolgom de egy rohadt percet nem segít be se a mosogatásba se a semmibe mosom a SZAROS gatyáit szószerint!!! és akkor még neki áll feljebb??
most komolyan mondja valaki azt hogy ez normális??
Nagyon sokat,egy tahó,bunkó konkrétan.De te mégis együtt vagy vele még mindig... ez a valódi gond,egy ennyire nem törődő emberrel,akit nem is érdekel mi van veled,vagy mennyire lehetsz fáradt,nem értem hogy bírod,de nálad a döntés joga.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!