Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintem azért kicsit sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem azért kicsit sokat vár el tőlem a pasim nem?

Figyelt kérdés

szóval kezdjük ott hogy 4 hónapja lakunk együtt mindketten dolgozunk ő banki ügyintéző és bérszámfejtő, én bolti eladó.. most sikerült elhelyezkednem vagy fél éve..mindketten huszas éveink elején

én szívesen kitakarítok otthon mosok főzök..vasalok néha a fékcsíkos gatyáit is (amitől hányingert kapok.. már ne haragudjatok de ez most nagyon kijött belőlem..)

Szóval.. most volt a karácsony meghívta a szüleit és én rendelni szerettem volna.. mert hogy akkor nem lett volna időm megcsinálni magam szépen ízlésesen de neeem mert hogy én főzzek süssek robotoljak a konyhában (előtte 10-ig dolgoztam bent a boltban) mert az anyja mit fog gondolni hogy milyen "nőcske" vagyok hogy még ezt se tudom megcsinálni... mondom oké.. szóval megfőztem sütöttem stb elkészültem magammal is (úgy ahogy) erre a pasim közli hogy azért kicsit olyan szétcsúszott vagyok a hajam meg a smink stb.. oké itt még tartottam magam.. megjött a "KEDVES" anyuka aki amúgy mindent kritizált sós.. sótlan ő ezt nem így csinálja stb.. na itt elszakadt a cérna kicsit közöltem hogy nagyszerű de mi meg így csináljuk..

hát az este kb nagy hümmögésekben és csendben ért véget a részemről..

És akkor a pasim közölte, hogy azért legközelebb jó lenne ha úgy mindennel időben elkészülnék meg olyan kaját csinálnék amiket ők otthon úgy hagyományosan... na ebből veszekedés lett és közölte hogy mert nekem kb ez a dolgom hogy kimossak takarítsak főzzek RÁ!!! a "dolgom" ... majd megmondtam neki hogy jól van ha nem kell 8 10 órákat robotolnom abban a rohadt boltban!!! És te majd keresel annyit hogy eltarts akkor majd ez lesz a dolgom de egy rohadt percet nem segít be se a mosogatásba se a semmibe mosom a SZAROS gatyáit szószerint!!! és akkor még neki áll feljebb??

most komolyan mondja valaki azt hogy ez normális??

2015. dec. 30. 23:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
68%

Először is megértem, hogy nem akarta, hogy rendelj karácsonykor (szerintem a rendelt kaja, nem családi körbe való), csak az érveit nem. Mi a francért várja el, hogy te az anyjának felelj meg. A legtöbb fiús anyuka esetén ez jóformán lehetetlen.

Nálunk egyébként karáécsonykor mindig úgy megy, hogy az előtte lévő napokban megfőzzük, aztán lefagyasztjuk/hűtőbe rakjuk (a téli hidegben ez a teraszon is megoldható), és karácsony napján már nem kell főzni, csak megmelegítjuk a tűzhelyen. A töltöttkáposztának még jobb is így az íze.

Az anyósjelölttel kapcsolatban csak magamat tudom ismételni, ennek a nmőnek lehetetlen megfelelni; jobban jársz, ha meg sem próbálod.

A pasidnak a "legközelebb jobb lenne, ha" típusú megjegyzésén meg azon csodálkozom, hogy nem beszéltétek meg előre a menüt? Ez elég nagy probléma, most már egy pár vagytok, ezeket meg kell beszélni egymással.

Hát igen, az a pasi, aki közli velem, hogy nekem ez vagy az a dolgom, az akkor látna engem utoljára... De most mondjuk azt hogy nem így gondolta, csak a veszekedés hevében mondott valamit amit ő sem gondol komolyan.

Mindenképpen az lenne a megoldás a helyzetre, hogy többet kommunikáljatok. Először át kell beszélnetek a házimunkában betöltött szerepeteket. Nem csak azt, hogy mit ki intéz, hanem hogy ezt a munkával időben és energiában hogyan tudjátok összeegyeztetni. Aztán később ha bérmi ehhez hasonló lesz szintén beszéljétek át, hogy kinek mi lesz a feladata aznap, pontosan mi legyen vacsi, a menetrend, stb, összeegyeztethető-e ez az aznapi munkátokkal.

A pasid életfelfogásán tényleg nem tudsz változtatni, ez van. Csak ezeket az utólagos veszekedéseket lehet elkerülni azzal, ha letisztázzátok előre a dolgokat.

2015. dec. 31. 09:46
 52/64 anonim ***** válasza:
54%

Sokat. A baj, hogy te kiszolgálod. Nálunk mivel azonos a végzettség, munkakör, munkaidő közösen végezzük a háztartási munkát. Pl a főzés az enyém. Ő addig mos, vasal fürdőszobát takarít vagy hasonlt. Vagy ha nincs tennivaló, segít. Zöldségpucolás, hús darabolás, sütő bemelgítés nem szakad le tőle a keze. Én mondjuk szeretek főzni eszembe nem jutna rendelni, ha nem akarok sokat készülni akkor bedobom a fondüt. Párom szokott rendelni, hogy ne főzzek hanem több időnk legyen.

Viszont anyós viselkedését se értem. Hál istennek az enyém ritka kedves, de akkor se vágom miért kell azért kritizálni valakit mert nem úgy főz ahogy ő szereti. Ennyi erővel azért is berzenkedhetne, hogy nem úgy öltözöl mint ő fiatal korában. Ahány ház annyi konyha.

2015. dec. 31. 10:44
 53/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Javaslom neked, még most gondold végig, hogy érdemes-e egy ilyen férfi mellett megöregedni és gyereket vállalni vagy sem. Ez ugyanis csak rosszabb lesz. Ha nem úgy képzeled el az életed, hogy munkába jársz, dolgozol, majd miután hazaértél szaros gatyákat vasalsz, főzöl, mosol, takarítasz, gyereket nevelsz....míg a férjed csak vakarja a tökeit és megmondja mit tegyél és hogyan..mert hogy ez a dolgod....akkor gyorsan pattanj meg és keress egy olyan partnert, aki egyenrangú félként, TÁRSként kezel és nem házicselédként.
2015. dec. 31. 10:54
 54/64 anonim ***** válasza:
74%
Lehet,hogy tanult a párod,de olyan a mentalitása,mintha a múlt század előttről jött volna.
2015. dec. 31. 11:23
 55/64 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz vele szakítani, akkor mosolyogj és maradj csendben, ne panaszkodj. Elsősorban magadnak hazudd be, hogy ez mennyire jó így, imádod.

Anyóstól kérd el a receptjeit, mert az mennyivel jobb (még akkor is, ha undorító).

Reggel ezentúl korábban felkelsz, hogy reggelit készíts neki és takaríts.

Mikor meló után hazaérsz rögtön állj neki főzni, mikor a tűzhelyen van takaríthatsz vagy csinosíthatod magad.

Mikor anyós jön, akkor meghunyászkodsz: "Valóban sótlan, igaza van, legközelebb igyekszem jobbat csinálni"; "Az ön receptjei a legjobbak, de nekem még se sikerülnek olyan jóra, mert nem vagyok olyan jó, mint ön".

Ha terhes leszel és nem lesz tökéletes a külsőd, akkor fordítsd el a fejed, hogy ne lásd, ahogy megcsal.

A legfontosabb: hitesd el magaddal, hogy boldog vagy.

2015. dec. 31. 11:24
 56/64 anonim ***** válasza:
Nem ilyenek a pasik,csak az igénytelen pasik.Az igényesek ha nem tudják normálisan kitörölni a seggüket,akkor megmossák.Nálunk nedves törlőkendő használat van.A férjem is használja,a fiam is,én is.Soha nem volt még szaros a gatyája.
2015. dec. 31. 13:12
 57/64 anonim ***** válasza:
A 41-es jókat írt. Annyit tennék hozzá, hogy vegyél nedves wc papírt és kaki után használja.
2015. dec. 31. 17:57
 58/64 anonim ***** válasza:
Még egy hüyecsaj. Nem baj, csak akkor nem kell a rinya. Fogd be, és majomkodj neki.
2016. jan. 1. 08:58
 59/64 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék normális választ, tanácsot adni neked. Mi most költöztünk össze a kedvesemmel. BEszéld meg vele, hogy legközelebb segítsen a főzésben (az én párom szokott pedig ő is link sok mindenben) ha azt szeretné, hogy időben elkészülj. Mondd el azt is neki, hogy rosszul érintett téged, hogy amit te szívvel lélekkel csináltál, anyud és ő is kritizálta, így még kevesebb kedvel fogsz legközelebb meló után egyedül főzöcskézni. Osszátok fel a házimunkát. Nálam a kedvesem mos és tereget én főzök, a mosogatás felváltva, porszívózást inkább ő. A fürdőszoba az enyém. Rendkívül nyugodtak vagyunk, és nem problémázunk ki az aki mos főz takarít. Mivel mindketten dolgozunk (én is bolti eladó vagyok és huszas éveink elején vagyunk), nem mindig jut idő a főzésre, ezt is meg kell értenie. Nem nagy hümmögés és csend, mert pont ezért szabadul majd el a pokol, és csip csup dolgok miatt fogtok szakítani.
2016. jan. 1. 17:48
 60/64 anonim ***** válasza:
100%
Még egy dolog: Lehet, hogy kicsit felháborodottan írtál, de én úgy gondolom, és nem lebeszélni akarlak, ha az, amit az előbbiekben leírtam, hogy osszátok fel,nem működik, akkor hosszútávon nem fog megmaradni ez a kapcsolat. Anyós pedig valószínűleg jobban főz, mert van tapasztalata, ami neked még nincs annyi. Tudod mennyi elrontott, cikis húslevesem volt? Hátaztán! Elmehet a sunyiba, ha nem támogat. Anyukának meg kerek perec megmondanám jó van mama, de ezt most nem ön főzte.
2016. jan. 1. 17:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!