Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem azért kicsit sokat vár el tőlem a pasim nem?
szóval kezdjük ott hogy 4 hónapja lakunk együtt mindketten dolgozunk ő banki ügyintéző és bérszámfejtő, én bolti eladó.. most sikerült elhelyezkednem vagy fél éve..mindketten huszas éveink elején
én szívesen kitakarítok otthon mosok főzök..vasalok néha a fékcsíkos gatyáit is (amitől hányingert kapok.. már ne haragudjatok de ez most nagyon kijött belőlem..)
Szóval.. most volt a karácsony meghívta a szüleit és én rendelni szerettem volna.. mert hogy akkor nem lett volna időm megcsinálni magam szépen ízlésesen de neeem mert hogy én főzzek süssek robotoljak a konyhában (előtte 10-ig dolgoztam bent a boltban) mert az anyja mit fog gondolni hogy milyen "nőcske" vagyok hogy még ezt se tudom megcsinálni... mondom oké.. szóval megfőztem sütöttem stb elkészültem magammal is (úgy ahogy) erre a pasim közli hogy azért kicsit olyan szétcsúszott vagyok a hajam meg a smink stb.. oké itt még tartottam magam.. megjött a "KEDVES" anyuka aki amúgy mindent kritizált sós.. sótlan ő ezt nem így csinálja stb.. na itt elszakadt a cérna kicsit közöltem hogy nagyszerű de mi meg így csináljuk..
hát az este kb nagy hümmögésekben és csendben ért véget a részemről..
És akkor a pasim közölte, hogy azért legközelebb jó lenne ha úgy mindennel időben elkészülnék meg olyan kaját csinálnék amiket ők otthon úgy hagyományosan... na ebből veszekedés lett és közölte hogy mert nekem kb ez a dolgom hogy kimossak takarítsak főzzek RÁ!!! a "dolgom" ... majd megmondtam neki hogy jól van ha nem kell 8 10 órákat robotolnom abban a rohadt boltban!!! És te majd keresel annyit hogy eltarts akkor majd ez lesz a dolgom de egy rohadt percet nem segít be se a mosogatásba se a semmibe mosom a SZAROS gatyáit szószerint!!! és akkor még neki áll feljebb??
most komolyan mondja valaki azt hogy ez normális??
Vond be a rend és tisztaság megtartásába:
Állj a "pasid" elé a szaros gatyáival, hogy választhat, hogy kimossa ezeket maga vagy kidobod a szemétbe, ezt nem vagy hajlandó soha többet megcsinálni, sőt, ha ilyet dob a többi szennyes közé, azokat is kivágod a kukába.
Ne engedd, hogy utcai, koszos cipőben járkáljon a lakásban vagy széthagyja a dolgait...
Adj neki elfoglaltságot:
Kezdj el körülnézni a lakásban férfi-feladatok után: kell-e festeni, bútort tologatni, átrendezni, szerelni, stb.
Vond be a munkába:
"Ma én főztem, te mosogatsz."
Mondd el, hogy mi mindenre lenne szükséged ahhoz, hogy hatékonyabban végezhesd a munkádat: szárítógép, mosogatógép, ami csak eszedbe jut. Alkalomadtán taníthatod, hogy ezeket hogyan tudja ő is használni, hogy neked több energiád és kedved maradjon az estére...
Ha nem tetszik neki a főztöd, akkor ne főzz neki, hanem menjen szépen az anyjához enni. Mondd el neki, hogy rosszul esik, hogy nem becsüli a munkádat.
Ha még egyszer megjelenik nálatok az anyja, hozzon magával kaját, mert te még egyszer nem főzöl neki. Én nem is rendelnék.
A megjelenésedre mindig fektess elegendő hangsúlyt, sose legyél szétcsúszva. Sajnos sok olyan nő van, aki a munka meg a háztartás mellett elhanyagolja magát, aztán el is híznak és minden esélyük elszáll, hogy kilépjenek a rosszból. Figyelj magadra!
Ha szex nélkül fekszik le a párod, az olyan, mintha éhesen fektetnéd le. Ilyet nem csinálunk, hacsak nem az a cél, hogy máshol "lakjon jól".
Állj a sarkadra.
Ja és szerintem is jobb szingliként. 11-es voltam.
Drágám ha nem hagyod ott akkor el kell viselned. Az ilyen pasik soha nem változnak,na meg az anyos belefog kavarni mindig! Ez tapasztalat!!
Tipikus anyuci kisfia. Aki igaz elengedte az anyja szoknyáját,de téged mindig az anyjához fog hasonlítani!
Nem veszed észre hogy úgy bánik veled mint egy cseléddel!? Ha az anyjának meg nem tetszik ahogy főzöl maradjon othon.
Mond meg a pasidnak h lehet az anyja mosta a vonalkodos gatyáit,de te nem fogod!
Vagy elhagyod,mert ez csak rosszabb lessz. Vagy ha nem akarod mert ugye szereted meg szeret (nem tudom mit szeretsz egy ilyen emberen/ha ő szeretne nem így bánna veled) akkor elviseled ezeket a dolgokat.
N/24
Ez nem "véleménye" a pasidnak, amit valami érvekkel meg tudsz változtatni, neki ez az életfelfogása. 25 évesen nem nagyon változik már az ember - ő így nőtt fel, ezt tartja normálisnak. nyilván nem érti, hogy te meg nem.
De nem kell vele foglalkoznia, mert megteszel mindent amit elvár.
Megértem, hogy nem akarod elhagyni, akkor meg ennyi marad: néha majd gyere, és panaszkodd ki magad itt.
Szeretettel várunk.
:-) Tetszett, ahogy kiosztottad a fiúcskákat. :-)
Először a fő témához szeretnék én is hozzászólni. Egyáltalán nem biztos, hogy sz..os az a gatya. Az aranyér betegség is hasonló nyomokat hagy. Ha nem találsz rajta darabokat, csak foltos, az jó eséllyel vér az aranyeréből. Tudom, hogy a vér piros, és azt is, hogy ha megszárad, akkor fekete. De ha tényleg az van rajta, amit írtál, akkor nyomd a képébe, és dobd ki egyszerűen. Mármint a gatyát. Vagy küld vissza az anyjához, hogy fejezze be a nevelését.
Én eltartom a feleségem. Nincs is munkahelye. blablabla. A lényeg amit tetőled elvárt a párod, azt én így sem várom el tőle, és ez nem is lehet elvárás. A bolti sütinek én sem örülnék, igaz nekem bele kellett törődnöm.
Tisztelem, becsülöm anyámat, de ha csak kritizál, akkor leállítom. Szerintem is a te "dolgod", de ha te is dolgozol, akkor a minimum, hogy besegít. A hajadnak meg a sminkednek a Füredi Anna-bálon kell tökéletesnek lennie. Nem egy családi összejövetelen. Ha otthon is ezzel kell foglalkoznod, akkor nem otthon vagy. Persze, ha ettől jobban érzed, magad, akkor nem gond, de nem lehet ez sem elvárás. A szülők normál esetben nem "vendégek", ők jöhetnek melós ruhában, és őket fogadhatod, rövidnadrágban is. Őelőttük nem kell majomkodni, hiszen előttük 40 évesen is "gyerekek" lesztek.
Az meg külön tetszik, hogy beszóltál az anyósnak, tanulja csak meg, hogy nálatok te vagy a házisárkány, és nem Ő. :-) Jól tetted, már most állj a sarkadra, különben kikészít. Örök ellensége leszel, mert elvetted a kicsi fiát, de attól még le kell törnöd a szarvát. És a párodat ne állítsd választás elé, mert azzal csak veszíthetsz.
Összességében, igen túl sokat várt tőled, és túl rövid idő alatt. Csak remélni merem, hogy ez nem normális.
Nagyjából a feléig a kiegészítésnek még úgy gondoltad, hát baxa meg, egy évben egyszer igazán összekaphatnád magad,ha már jönnek anyósék.
Aztán jött a bunkó anyós,meg mi a te dolgod,és még csak eszébe sem jut,hogy a "szürke" hétköznapokon besegítsen ... na ez kész.
Nem sokra tart téged az ember,"életed szerelme" biztosan remekül, jól kijönne Ákossal,vidd el esetleg egy koncertjére,természetesen Vip belépővel,a barmok sokszor egymásra találnak.
Hát ja,sokat vár el.
Napi 8-10 órát melózol,gondolom nem szakadna le a keze,ha néha besegítene a megterhelő banki melója végén.
Ezzel nem a banki alkalmazottakat akarom leszólni, csak hát, na...
Elvesztegeted a legszebb éveid aztán úgyis megbánod, de amikor már gyerekek is lesznek meginkabb nem akarsz majd kilépni.
Ha jól sejtem akkor az apja is ilyen volt ugye? Mert ha ez a minta volt előtte akkor ne számíts jobbra. Sok ilyen házi cseléd asszonyt láttam már gyerekként is, mert szerintem sajnos eléggé jellemző Magyarországon.
Nálunk apu sokszor főzött és kivette a részét bőven a háztartási munkából.
Én ezt a mintát láttam, így talán ennek köszönhetően én is szoktam a páromnak segíteni mindenféle háztartási munkában bár még így is megkapom néha, hogy apu mennyivel többet főz például és én miért olyan kevésszer ;)
Szerintem akkor lenne jogos, hogy te csinálsz otthon mindent ha te nem dolgoznál munkahelyen hanem ő eltartana. De ha mindketten dolgoztok akkor elvarhato, hogy otthon is mindketten csináljátok a háztartási munkát.
"a legtöbb kedves aranyos pasi meg se mer mukkanni ha nőt lát... "
Igen,ezért kell nektek egy ekkora tahó,mint a pasid! Aki meg mer szólalni, aztán meg sírtok-ríttok,ha a pasikátok fékcsíkos gatyában osztja az észt,hogy kinek mi a feladata!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!