Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 2 év után összeköltöznénk egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év után összeköltöznénk egy kolesz szobára. Mit gondoltok? 20/F

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, minden hétvégén nálam van a barátnőm, nagyon jó a kommunikációnk, minden titkot tudunk egymásról, közeli lelki-testi kapcsolat.

Idén mentünk egyetemre, mindketten ugyanabban a külföldi városban tanulunk, külön kollégiumban. Délutánonként és minden héten vasárnap, csütörtökön ott alszok nála mert a lakótársa nincs ott.

Arra gondoltam hogy szeptembertől ha nem is mennénk albérletbe, de összeköltöznénk egy kollégiumba, ahol ez megoldható.

Mit gondoltok erről? Milyen lenne ez a dolog?

A barátnőm 19 éves.

2015. dec. 28. 03:11
 1/2 BlackSword ***** válasza:
Szuper... Csak ne menjen a tanulás rovására... Én is együtt laktam anno az akkori párommal... Mondjuk ő addig súhajtozott párszor, amíg meg nem csináltam helyette a feladatát...
2015. dec. 28. 04:49
 2/2 anonim válasza:
A barátommal kb. fél év együttlét után költöztünk össze koliban. Szerintem sokkal praktikusabb: nem kell lakótársakhoz alkalmazkodni, rohangálni a másikhoz, ha találkozni szeretnétek, és kicsit kipróbálhatjátok, hogy milyen is "komolyabban" ez a dolog. Arra azért figyeljetek, hogy a barátokat se hanyagoljátok el. Mi le tudtunk diplomázni együttélés mellett, most mesterezünk, szintén koliban :)
2015. dec. 29. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!