Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Erről az anyagi dologról mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről az anyagi dologról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

A párommal albérletben lakunk. A keresetünk 180.000ft az enyém, 250.000ft az övé. Külön kasszán vagyunk.A lakbér 65-65 ezer ft.

Én 2 naponta főzök és bevásárolok a vacsihoz is, illetve az itthonra való dolgokar.Ez kb 65.000ft.ő néha hoz haza valamit, ami azt jelenti hogy havi szinten kb 5000ft értékben. Illetve ha elmegyünk valahova akkor 50-50% ban az az 1x én 1x ő fizet. Így nekem semmi nem marad. :(

2015. dec. 6. 14:50
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Akkor utolsó, minimum a "minden egyéb háztartási cucc"-ot felezni kellene. Vagy azért gondolja, hogy ez így rendben van, mert cska te használod, vagy mi? :D Szerintem ez bőven a rezsi kategóriába tartozik, szóval az ő dolga. Így is megköszönheti, hogy te takarítasz, bár nem tudom, mennyit segít benne.

A kaját meg kezdd el a te fizetésedhez igazítani. Lehet, hogy ő eddig pármai sonkát evett csak, de neked sajnos a prémium kaját nehéz kigazdálkodni, ezért olyat veszel, amilyenre futja. Ha nem tetszik, akkor lehet újragondolni a kajaköltség elosztását. Mert ha igényei vannak, akkor azoknak a kielégítésébe neki is be kell szállnia.

2015. dec. 8. 17:00
 32/38 anonim ***** válasza:

"felezzünk mindent, a kikapcsolódást, háztartást stb. .de azt mondta hogy az nem jó." - de van valami érve is, vagy csak annyi, hogy nem jó.

Neki nem jó, mert így te eteted, ő meg vesz egy lakást, ahova esetleg odaenged?

Nem egy párkapcsolat jellegű gondolkodás ez.

2015. dec. 9. 08:07
 33/38 anonim ***** válasza:

Bár a fő témával kapcsolatban előttem mindent elmondtak, de én fenn vagyok akadva, hogy miért nem marad pénzed. 180ezer a fizud, 65ezer a te részed az albérletből. Marad 115. Ebből kb. 65ezer a kaja (ami egyébként eszméletlen sok két embernek egy hónapra, itt rengeteget!!!! spórolhatnál), de még így is marad 50ezer. Mi a csudára tudsz minden hónapban elszórni 50ezret? Mert mondjuk kéthavonta 10-15 a tisztasági szerek (ha nem volt benne ez az "itthonra való dolgok"ban), de gondolom azért ebbe ő is beszáll, mert neki is kell.

Még mindig ott tartunk, hogy nem kevés pénz folyik el a lefolyóba.

Számomra szokatlan és nem feltétlen normális ez a külön gazdálkodás, én biztos, hogy nem vállalnám be, mert ha egyszer ugrik a közös tervezés, akkor neked nem lesz semmid. De még ebben a helyzetben is, nem vagy rákényszerítve, hogy ne maradjon semmid. Tessék nyitni egy konyhakönyvet, és szépen összeírogatni, hogy mikor mire költesz, költötök, piszok sokat lehet spórolni!

2015. dec. 9. 16:43
 34/38 anonim ***** válasza:
Ez nem igazságos, többet keres és Te többet fizetsz, majdnem a teljes kaját Te fizeted, pedig az kerül a legtöbbe a rezsi mellett. Egy szép napon majd megveszi a külön lakását, ahova másik nő teszi majd be a seggét, Te meg ott állsz majd idősebben, 0 megtakarítással, kifutva az időből se lakás, se család, gondolom lassan majd gyereket is szeretnél. Ha a felezés szerinte nem jó, én kilépnék a helyedben ebből a kapcsolatból, mert önző. Még akkor is gáz lenne, ha ugyanannyit keresnél, így főleg, hogy sokkal kevesebbet. Igazságos akkor lenne, ha innentől a kaját is feleznétek, illetve a lakásba amit vesz minimum harmad/negyed részben tulajdonos lennél, hiszen azért tud félrerakni, mert a kaját Te fizeted. Azt elhiszem, hogy neki így kényelmes és a jövőbeli lakása is csak az ő nevén legyen, persze, utána esetleg rádún és ott állsz minden nélkül. Ezt a kérdéskiírást ajánlanám azon férfi siránkozóknak, akik szerint a nő elvárja hogy a férfi házat, autót, mindent alá tegyen, épp az imént olvastam egy ilyet.
2015. dec. 9. 17:32
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát lányok,jó lenne, ha észrevennétek, hogy felszedtetek magatokra egy parazita kullancsot. Cipelitek magatokkal, majdnem beledöglötök, etetitek, itatjátok, napról napra megaláz benneteket, a szemetekbe azt hazudja, hogy kelletek nekik, közben meg a tetteivel azt mutatja, hogy nem veletek képzeli el sem a jelent, sem a jövőt. Soha, soha ne a szavaknak higgyetek, hanem a cselekedeteknek! Ezek abnormális kapcsolatok és a másik kihasználásáról szólnak, szeretetnek, megbecsülésnek és tiszteletnek a nyoma sincs benne. Meneküljetek, mert ezek a férfiak csak hatalmi játszmát játszó energiavámpírok. Nézzetek magatokba, hogy a viselkedésük mennyi bántást, félelmet és szomorúságot okoz nektek. Már most is sérültetek, de ha továbbra is így maradtok, akkor iszonyatos lesz nektek az összeomlás. Egy normális kapcsolatban ilyen elképzelhetetlen. Soha ne felejtsétek el, hogy egy jó kapcsolat arról szól, hogy "együtt", ha valami külön van, az azt jelenti, hogy a lélek is külön van. Nincs babaház, meg cukormáz a való életben. Ne kendőzzétek el a valóságot és a tényeket! Sok sikert kívánok nektek, hogy megtaláljátok a kullancscsipeszt!
2015. dec. 9. 21:37
 36/38 A kérdező kommentje:
50.000ft -(vállakozás tel.számla 15.000ft) 20.000ft az autò, gyògyszereim vitaminok 10.000ft
2015. dec. 9. 21:52
 37/38 anonim ***** válasza:
Én ezt értem, értem a saját kiadásaidat, meg hogy nem marad neked magadra semmi. De te is értsd már meg, hogy a problémádra a gyógyír egyedül a te önbecsülésed megtapasztalása. A parazitafertőzés ellen már van gyógyszer, de azt neked kell bevenned, senki nem nyomhatja le a torkodon. Ha meg neked könnyebb így élned és siránkoznod, akkor ne tégy semmit: de akkor kuss a neved, mert ezt vállaltad. Az önsajnálat a legveszedelmesebb és legrombolóbb érzelem, te meg éppen ezt játszod magaddal, vedd észre. Menekülj ettől a genyó féregtől, piszkáld le magadról, ennyit tehetsz, semmi többet. Fájni fog, bele fogsz dögleni pár hónapig, de utána még lesz esélyed élni. Ha nem így teszel, akkor elszívja az életenergiádat, sőt úgy látom, hogy ez már meg is történt veled..... őszintén sajnállak, de komolyan....
2015. dec. 10. 00:22
 38/38 A kérdező kommentje:
Attől függetlenül, hogy nem kíméltetek,elgondolkodtatò amit írtatok.Köszönöm
2015. dec. 10. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!