Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibírja az anyagi különbséget a kapcsolat?
Az a helyzet hogy van barátom már 2 hónapja de ő gazdag családból származik. Mindig szórja a pénz .. általában több szász ezer van nála és engem ez zavar .
Az én családom meg szegénynek mondható .. ilyeneket amiket ő csinál álmodni se merünk .. van hogy a számlát is nehezen fizetjük ki .
Szeretjük egymást meg minden de egyszer bele un szerintem az én helyzetembe nem leszek neki elég.
Mind a kettem 20 évesek vagyunk
Mibe un bele?
Milyen helyzetbe?
Ha szeret,és azt látja,nem a pénze miatt vagy vele,és a lehetőségeidhez képest építgeted az életed,nem lesz semmi baj.
Nem fog elhagyni.
#2,3 Jól megfogalmazta. Fogadd meg a tanácsát.
Annyival egészíteném ki, hogy egy férfi szívesen költ a barátnőjére/feleségére. De csak akkor ha miatta vagy vele, és nem a pénzéért.
Nekem csak szegény barátnőm volt. Én nem voltam gazdag, csak hozzájuk képest. Volt köztük olyan, aki miután rájött, hogy szívesen költök rá, már elvárta. Ez az a pont, amikor úgy érzi az ember, hogy már csak a pénzem kell neki. De őt sem dobtam ki, majd végül ő dobott engem.
"Amióta világ a világ, a férfiak fizetnek a szexért a nőknek." Persze nem szó szerint, csak közvetve. Mi ezt elfogadtuk, és nem is bánjuk. Sok pénzt dobtam így ki az ablakon, a barátnőimre, de nem sajnálok belőle egy fillért sem. Fizetem fodrászt, cigit, szórakozást. Volt, hogy a szüleit is meghívtam. Ez előfordulhat nálatok is. Ma már a feleségemre költök, de amíg csak nekem akar tetszeni, addig nincs baj.
Szóval ha tényleg őt szereted, és nem aranyásó vagy, akkor nem lesz gond. Nem fog bele unni a helyzetedbe, sőt inkább segíteni fog. Én is elvettem az egyik szegény csajt, és a családját is támogattam, ha kellett. De csak addig teszem szívesen, amíg nem elvárás, és én ajánlom fel, nem ők kérik.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!