Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat hónapja ismerjük egymást a párommal szeretem, minden rendben látszólag, de! Nagyon furcsa mondja hogy szeret de nem mutatja ki hideg az egész kapcsolat! Miért?
Én is most fejeztem be egy csajjal emiatt az ismerkedést,mert hiába mondta hogy szeret ha sehogy nem mutatta és mégis elvárta hogy én szeressem.Hogy ha nem látom semmi jelét a másik részéről?Nálam ez sehogy nem jó.
Nem tudom te hogy bírod de bele fogsz unni így idővel.:/
ahogy elobb irtak, a tettek szamitanak
az elejen mikor hos modjara mondogattam a paromnak hogy igy szeretem ugy szeretem, mindig ram szolt, hogy a szavak nem sokat jelentenek, az szamit amit teszunk
es bebizonyosodott, hogy a 9 ev boldog egyuttlet alatt EGYSZER sem mondta, hogy szeret, de millio aprosag van amibol tudom, hogy igy erez
en is egyre kevesebbszer mondom neki de alig varom hogy pl. hetvegen egyutt ebredjunk es egy kis ebreszto masszirral keltsem fel mert tudom, hogy neki ez mindennel tobbet jelent... vagyis ha a csaj nem mond semmit de latod a viselkedesen hogy odavan erted, a kedvedben akar jarni, tori magat, hogy neked jo legyen, akkor nincs gond
ha nemcsak a szavakkal banik szukosen de az odaado, intim, kedveskedo tettekkel is, akkor bye-bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!