Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Véleményt szeretnék az anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményt szeretnék az anyagi hozzájárulás kibújása alól?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt egy albérletben.Neki és nekem is van munkánk. Én 200.000ft-t keresek ő pedig 600.000ft-ot. Kifizetem az albérlet és rezsi felét 70.000ft az autóm+ tel.számla + 80.000ft az ételre na és itt jön a bibi, mert mindent én veszek.Étel,tisztitószer, benzin, 80%ban az éttermet cukrászdát stb...marad 10.000ft-om. Egyre jobban dühít a dolog. Mit lehet az ilyennel kezdeni? Én 26/L ő 38/F
2015. okt. 16. 19:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
53%
A gazdag vén trottyokkal való együttélés hátrányai :)
2015. okt. 16. 19:59
 2/20 anonim ***** válasza:
52%
Mit mond ő? Miért nem száll be? Nehogy már egyedül tartsd el a seggét, akárhány éves legyen!
2015. okt. 16. 20:02
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora fizetéssel tőled varja hogy fizess mindent miközben 3x annyit keres mint te? Nem beszélek meg a 12 éves korkülönbségről, ilyen felállásban a férfiak nagyrésze a nőnek fizet mindent.

Szerintem beszélgess el vele minderről. Más megoldás nincs..

2015. okt. 16. 20:25
 4/20 anonim ***** válasza:

De hogy lehet valaki annyira hülye, hogy ezt eltűri?

Az ilyesmit eleve összeköltözés előtt kell tisztázni: rezsit, ételt, albérletet fele-fele arányban, a saját autóját mindenki magának, benzint, telefonszámlát is.

Mi a fenéért nem beszélgettetek erről?? És miért nem hajítottad ki az első hónap után, amikor nem úgy alakult?? 2 évig tűrted ezt???

2015. okt. 17. 11:17
 5/20 anonim ***** válasza:
Kamu ez. Ekkora keresetből rég futotta volna saját lakásra, és nem kéne albérletben "nyomorogni".
2015. okt. 17. 13:23
 6/20 A kérdező kommentje:
Volt neki de most eladta mert nagyobbat szeretne de még nem találta meg a megfelelőt.
2015. okt. 17. 13:31
 7/20 anonim ***** válasza:
52%
Két év alatt nem talált megfelelőt? Egyre cifrább a dolog.
2015. okt. 17. 13:32
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem 2 év alatt, de egyébként sem ennek a kivesézése a lényeg
2015. okt. 17. 15:26
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem, tényleg nem ez a lényeg, de a pasasról sokat elárul, hogy nem talál megfelelő lakást, te meg fizeted az albérletet rezsivel együtt.
2015. okt. 17. 15:31
 10/20 omba ***** válasza:

Hát gáz...

küld el vásárolni, tankolni, hátha eszébe jut, hogy ezek is pénzbe vannak.

Étteremben eleve gyökérség nem a férfinak fizetni, mi lényegesen szegényebben élünk, de fogalmam sincs,ki hogy fizet, és hogy áll a "mérlegünk", de az biztos, hogy a kedvesemnek se.

2015. okt. 17. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!