Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Erről az anyagi dologról mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről az anyagi dologról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

A párommal albérletben lakunk. A keresetünk 180.000ft az enyém, 250.000ft az övé. Külön kasszán vagyunk.A lakbér 65-65 ezer ft.

Én 2 naponta főzök és bevásárolok a vacsihoz is, illetve az itthonra való dolgokar.Ez kb 65.000ft.ő néha hoz haza valamit, ami azt jelenti hogy havi szinten kb 5000ft értékben. Illetve ha elmegyünk valahova akkor 50-50% ban az az 1x én 1x ő fizet. Így nekem semmi nem marad. :(

2015. dec. 6. 14:50
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Igen, velem szeretne családot alapítani.
2015. dec. 6. 15:12
 12/38 anonim ***** válasza:
Akkor miért vagytok külön kasszán? Miért nem fizet bele a közös költségeitekbe? És miért önmagában spórol lakásra?
2015. dec. 6. 15:18
 13/38 A kérdező kommentje:
én sajnos nem is tudnék beleadni. :(
2015. dec. 6. 15:21
 14/38 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem tudnál beleadni? Ha közösen fizetnétek a közös költségeket, és nem a te fél fizetésed menne el arra, hogy vacsorát varázsolj az asztalra, akkor neked is lenne megtakarítható pénzed.

De pont emiatt lenne érdemes közös kasszára átállni, hiszen ha együtt akarjátok leélni az életeteket, akkor amit ő keres, ugyanúgy közös, mint amit te keresel.

2015. dec. 6. 15:23
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos benne,hogy veled képzeli el a jövőt.
2015. dec. 6. 15:25
 16/38 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az utolsónak van igaza? Már a babaprojektbe is belekezdtünk pedig. :( mit tegyek?
2015. dec. 6. 15:26
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha te bízol benne akkor hagyd,hogy minden menjen tovább ugyanígy.Lehet,hogy csak úgy érzi neki kell előteremteni a közös jövőre való pénzt és ilyen módon próbálja ezt megtenni.Ez csak akkor lesz gáz ha szétmentek,ha együtt maradtok akkor minden szép és jó lehet.

A te fizetésedhez drága ez az albérlet,akkor tudnál valamennyit félretenni ha egy olcsóbban laknátok.

2015. dec. 6. 15:34
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdező,tuti,hogy nem veled képzeli el a jövőt bármennyire azt hangoztatja ez a viselkedés arról árulkodik.Én a helyedbe hanyagolnám vele a babaprojectet.Erősen elgondolkodnék,hogy kell egy ilyen "lakótárs" kapcsolat.
2015. dec. 6. 15:35
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Tervezi,hogy feleségül vesz majd mielőtt meglesz a baba?
2015. dec. 6. 15:35
 20/38 A kérdező kommentje:
Házasságot emlegette párszor de ennyi. Annyira már ismerem hogy az csak az ő háza lenne és nem a miénk.de nekem ez a legkissebb problémám.
2015. dec. 6. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!