Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről az anyagi dologról mi a véleményetek?
A párommal albérletben lakunk. A keresetünk 180.000ft az enyém, 250.000ft az övé. Külön kasszán vagyunk.A lakbér 65-65 ezer ft.
Én 2 naponta főzök és bevásárolok a vacsihoz is, illetve az itthonra való dolgokar.Ez kb 65.000ft.ő néha hoz haza valamit, ami azt jelenti hogy havi szinten kb 5000ft értékben. Illetve ha elmegyünk valahova akkor 50-50% ban az az 1x én 1x ő fizet. Így nekem semmi nem marad. :(
Mi az, hogy nem tudnál beleadni? Ha közösen fizetnétek a közös költségeket, és nem a te fél fizetésed menne el arra, hogy vacsorát varázsolj az asztalra, akkor neked is lenne megtakarítható pénzed.
De pont emiatt lenne érdemes közös kasszára átállni, hiszen ha együtt akarjátok leélni az életeteket, akkor amit ő keres, ugyanúgy közös, mint amit te keresel.
Ha te bízol benne akkor hagyd,hogy minden menjen tovább ugyanígy.Lehet,hogy csak úgy érzi neki kell előteremteni a közös jövőre való pénzt és ilyen módon próbálja ezt megtenni.Ez csak akkor lesz gáz ha szétmentek,ha együtt maradtok akkor minden szép és jó lehet.
A te fizetésedhez drága ez az albérlet,akkor tudnál valamennyit félretenni ha egy olcsóbban laknátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!