Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös kassza, de milyen arányban, ha a férfi 2x annyit keres?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk össze a barátommal, illetve én költöztem hozzá. Szeretnénk közös kasszán élni, vagyis leginkább az lenne a szimpatikus megoldás, ha félreteszünk a rezsire és a kajára, a többit pedig felélhetjük. Ez ideális esetben nyilván úgy lenne, hogy mondjuk 30-30 ezret berakunk kajára és 20-20-at rezsire, csak az a probléma, hogy ő 160 ezret keres én pedig 80-at... Tehát ő nyilván többet tudna beletenni, de azt sem akarom, hogy sokkal többet rakjon ő, viszont 30 ezer forintom maradna, ha felesben fizetünk... Valami ésszerű megoldást tudtok javasolni?2015. nov. 27. 14:11
11/11 anonim válasza:
Bár ahol mi élünk, 160.000-es összbevételből tíz-tizenötéves hitellel házat lehet már venni, s mellette jól is élni, nem kell aggódnunk, hogy ha egyik többet fizet be, mi marad neki, úgyhogy az arányos elosztás (ha nagyobb fizetése lenne egyikünknek) sem lenne probléma.
De ezt valóban a pároddal kell megbeszélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!