Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan reagáljak ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáljak ebben a helyzetben? Köteles vagyok eltűrni?

Figyelt kérdés

5 éve megy a huzavona a barátommal, jópár hete csúnyán összevesztünk, külön szobába költöztünk. Együtt élünk egy kétszobás lakásban, albérletben. Ez már szakítás, hisz külön alszunk, én keresem az albérletem, illetve a munkahelyet, mert a városból is elmegyek, de még nem találtam.

Már pár hónapja érik ez a dolog, azóta mérgesedett el, mikor arra jöttem haza, hogy a nővére nézegeti a szobámat, hogy milyen jól elférnének itt a fiával. Ő szakított a pasijával, a saját házába az apjához nem akar költözni, ezért úgy gondolta, hogy ide költözne hozzánk. A (volt) barátom rábólintott, miközben tudta, hogy én még minimum 2 hónapig nem költözöm el onnan, ő nem akar, így a két külön szoba az foglalt. Mikor ezt közöltem a nővérrel, ő mondta, hogy elférünk mi hárman is a szobámban. Mikor visszakérdeztem, hogy miért nem az öccséhez megy, mondta, hogy neki kell a privát szféra.

Ebből óriási vita robbant ki köztem és a (volt) barátom között, mert ő nem érti engem mi zavar ebben? Tudom, hogy pár hónap múlva elköltözöm, ahogy találok albit, meg munkát, és lejár a felmondás.

A nővérnek van saját háza, csak nem akar ott az apjával lakni. Tényleg én vagyok a rszemét?

2015. nov. 25. 12:20
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

A kulcs jó ötlet, bár a lakás felépítése vicces, mert az én szobámba a fürdőn és volt barátom szobáján keresztül lehet jutni.

A kaukcióról nem beszéltünk, mert én most azt lakom le. Az én részemet, így csak a rezsit fizetem. Ezt a főbérlővel beszéltem meg, mikor elkezdett szorulni a hurok és félő volt, hogy kitesz az albérletből.

A nővér mindenképp az öccsét védi, mert hogy sokat dolgozik, meg hogy ő nem akar az öccse nyakára költözni, stb... stb...

2015. nov. 25. 14:58
 12/22 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem próbálj meg a lehető legfájdalommentesebb módon túllenni az egészen. Ha úgy gondolod, hogy nem jelentene igazán nagy kényelmetlenséget vagy problémát az, hogy erre a pár hónapra odaköltözzenek, akkor menj bele. Rossz lesz, de hamar vége lesz, és úgy tűnik, a csaj is korrekten áll a dologhoz. A párod nyilván csúnyál és aljasan játszik, de szerintem nem érdemes felvenni vele most a kesztyűt csak a bosszú kedvéért. Inkább azért tegyél, hogy simán menjen a szétköltözés és minél kevesebb gondod legyen vele.
2015. nov. 25. 15:17
 13/22 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom a csaj sem játszik korrektül, hisz neki lenne hova menni, haza tudna költözni a saját házába, csak ő nem akar az apjával élni. Az meg egy 4 szobás lakás, elférnének.

Illetve előbb jött ide a nővér méretet venni a szobáról, mint én tudtam volna erről az egészről.

2015. nov. 25. 15:21
 14/22 Költőnő? ***** válasza:
100%
Hát de márpedig en nem mennék bele. Főbérlő sztem nem fog csak ugy kitenni benneteket mert akkor vissza kell adnia a kauciót. Te meg azt epp most lakod le, tehát ebbol te sztem nem tudnál sz*rul kijönni csak az exed. A leírtak alapján megérdemelné
2015. nov. 25. 15:52
 15/22 anonim ***** válasza:

>Én úgy gondolom a csaj sem játszik korrektül, hisz neki lenne hova menni, haza tudna költözni a saját házába, csak ő nem akar az apjával élni. Az meg egy 4 szobás lakás, elférnének.

Illetve előbb jött ide a nővér méretet venni a szobáról, mint én tudtam volna erről az egészről.

Á, értem, nem olvastam elég figyelmesen végig. Hát ez valóban nem korrekt. Egyáltalán nem kötelességed ezt engedni, és minden jogod megvan hozzá, hogy ne engedd. Ha nem akarod, akkor várjanak csak szépen addig, amíg szétköltöztök.

2015. nov. 25. 16:21
 16/22 A kérdező kommentje:
És ha mégis beköltözik? Ha egyszer csak jön, és én meg csak nézek?
2015. nov. 25. 16:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Akkor nyilván nehezen tudsz mit kezdeni vele. Tudsz direktben beszélni a csajjal? Hogy ő ezt hogy gondolja, hogy hogy tervezi?
2015. nov. 25. 17:35
 18/22 Költőnő? ***** válasza:
Zárható szobaajtó a barátod :)
2015. nov. 25. 17:36
 19/22 anonim ***** válasza:
Jaj ne legyél már ilyen tehetetlen. Kit érdekel más mit gondol? Komolyan megfordult benned, hogy esetleg nem neked van igazad? Vagy kulcsra zárod a szobád vagy fogod a cuccaikat és kipakolod szépen a szobádból ha mégis van képük odajönni.
2015. nov. 25. 17:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is távmunkában dolgozom, és pont azért van szükségem a privát térre, mert nekem az otthonom egyben a munkahelyem is, és nem tudok úgy dolgozni, ha zavarnak! Ha meg azt mondja, hogy nem zavarnak, akkor az exed se zavarnák a pihenésben.
2015. nov. 25. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!