Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vajon csak halogat? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak halogat? Vagy tényleg nem tudja hogy akar-e gyereket?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő, más fél éve vagyunk együtt a párommal, egy éve együtt élünk. Ő 37 éves, én 26 éves vagyok. Én annyira vágyom már egy gyerekre, hogy egyszerűen nem bírok már magammal. Próbálgattam már nála célozgatni az elején. Próbáltam vele komolyan leülni és beszélgetni. Akar-e családot, akar-e gyereket egyáltalán, mert nekem ez nagyon fontos, kb életcél. De az örök válasz, hogy ő nem tudja mit akar. Azt tudja, hogy velem szeretne lenni, mondja hogy abban benne van, hogy vegyünk együtt házat, legyen kutyánk, stb. De én addig nem tervezek vele semmi komolyat, amíg nem képes megmondani, hogy akar-e egyáltalán gyereket és feleséget. Mert nem veszek fel hitelt, hogy utána két év múlva azt mondja, hogy ja én nem is akartam soha gyereket, én nem mondtam hogy akarok. Sok veszekedés van emiatt, mert én nagyon csalódott vagyok.

Most az van, hogy megbeszéltük, hogy márciusig dönt. Akar-e egyáltalán gyereket, családot, vagy nem, inkább egyedül szeretne lenni, stb.

De egyre jobban azt hiszem hogy csak hiteget engem... :( de hogy tehet valaki ilyet azzal akit szeret?

2015. nov. 21. 19:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
46%

Ha zavar h nincsenek céljai akkor miért vagy vele?

A gyerekvállalás hatalmas,életreszoló döntés és tényleg lehet nem tudja még h wit akar.

Amúgy meg szerintem korai lenne a gyerekválalás másfél év után.

2015. nov. 21. 23:38
 22/22 anonim ***** válasza:
81%

Ha 37 évesen nem tudja, hogy akar-e, akkor nem akar, de jó veled az ágyban neki.

Nem hinném, hogy jól jöhetsz ki ebből. És a korkülönbség is nagyon nagy.

37F

2015. nov. 22. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!