Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi gyereket akar, de a nő még nem. Szerintetek?
Húszas évei közepén jár a nő, aki pályakezdő, és egyenlőre még nem tervezett gyereket. A férfi pedig már családot szeretne alapítani.
Mi legyen? Mit tennétek? Működhet ez?
Hasonlo mint nálunk.
Nem tudom, megbarátkozzol a gondolattal vagy keressel valaki mást.
Én még eddig csak megprobélok időt nyerni addig megbaratkozni a gondolattal.
Egyenlőre én is így vagyok vele.
Jöhet még komment. Köszönöm az eddigit!
Nekem teljesen jogosnak és természetesnek tűnik, hogy egy ennyi idős, pályakezdő nő még várni akar a gyerekvállalással. Nem baj, ha kicsit megalapozzátok előtte a jövőt, az idő még nem sürget annyira.
Meg kell beszélni, hogy néhány év múlva akar-e a nő gyereket, hogy hasonlóak-e az elképzeléseitek a jövőről, aztán ennek függvényében döntsetek a továbbiakról.
Ha tényleg csak néhány év munkaviszonyt szeretne előtte a nő, nem látom értelmét ennek az óriási babaláznak, végül is fiatal párról van szó. Persze a végtelenségig elhúzni sincs értelme.
Hány éves a férfi? Ez is komoly szerepet játszik. Ha már 30-40 körüli jogos hogy gyermeket szeretne,de ilyenkor a nő azt érezheti hogy neki ez még korai vagy nem élt eleget.
Én személy szerint igy érzek, nem éltem eleget. Miért "kell" nekem 25-26 évesen gyereket vállalnom amikor ő ennyi idősen még bulizott és csajozott?! Egy gyerek nagy felelősség, nem lehet csak otthagyni a kanapé sarkában hogy meguntam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!