Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vajon csak halogat? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak halogat? Vagy tényleg nem tudja hogy akar-e gyereket?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő, más fél éve vagyunk együtt a párommal, egy éve együtt élünk. Ő 37 éves, én 26 éves vagyok. Én annyira vágyom már egy gyerekre, hogy egyszerűen nem bírok már magammal. Próbálgattam már nála célozgatni az elején. Próbáltam vele komolyan leülni és beszélgetni. Akar-e családot, akar-e gyereket egyáltalán, mert nekem ez nagyon fontos, kb életcél. De az örök válasz, hogy ő nem tudja mit akar. Azt tudja, hogy velem szeretne lenni, mondja hogy abban benne van, hogy vegyünk együtt házat, legyen kutyánk, stb. De én addig nem tervezek vele semmi komolyat, amíg nem képes megmondani, hogy akar-e egyáltalán gyereket és feleséget. Mert nem veszek fel hitelt, hogy utána két év múlva azt mondja, hogy ja én nem is akartam soha gyereket, én nem mondtam hogy akarok. Sok veszekedés van emiatt, mert én nagyon csalódott vagyok.

Most az van, hogy megbeszéltük, hogy márciusig dönt. Akar-e egyáltalán gyereket, családot, vagy nem, inkább egyedül szeretne lenni, stb.

De egyre jobban azt hiszem hogy csak hiteget engem... :( de hogy tehet valaki ilyet azzal akit szeret?

2015. nov. 21. 19:10
1 2 3
 11/22 Fish1 ***** válasza:
100%

Szerintem nem akar, és ezt fél megmondani.

Vagy még azt tudom elképzelni, hogy az erről szóló veszekedések miatt nyomás alatt érzi magát. Ha ebben nem egyezik az elképzelésetek, akkor szerintem nem fog működni a dolog. Te azért fogsz vergődni, mert gyereket akarsz, ő meg azért, mert nem akar. Ha bele is megy, akkor lehet, hogy félelemből és kényszerből teszi (hogy ne veszítsen el), annak meg nem lesz jó vége szerintem.

2015. nov. 21. 20:06
 12/22 A kérdező kommentje:
De mit kell félni? Százszor megmondtam neki, inkább mindenben mindig legyen őszinte, mint hogy nem igazat mond, mert ez engem sokkal jobban bánt, mert úgyis rájövök az igazságra. Meg azt hiszi ezt majd évekig fogjuk játszani és nem unom meg?
2015. nov. 21. 20:09
 13/22 A kérdező kommentje:
Meg azt el tudom róla képzelni hogy nem akar megbántani ezzel, dehát a hazugsággal jobban megbánt, és biztos hogy megutálom, ha ezek után azt mondja, hogy ő soha nem akar gyereket.
2015. nov. 21. 20:11
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

Hogyhogy miért kell félni? Azért mert meg akar tartani téged, viszont nem akar gyereket. És tudja hogy te meg igen. És rosszul érzi magát, hogy nem tudja megadni neked amire a legjobban vágysz, ami az életcélod. Fél, hogy szakítanál vele emiatt és húzza az időt.

Az én párom ugyanígy volt, de én őt választottam, nem az álmomat. Aztán évek múlva amikor a házasságunk erősen romló tendenciát mutatott, egyszer csak belém élvezett gumi nélkül. Le voltam döbbenve, mert gondoltam megszakítással védekezünk mint mindig amikor nincs otthon gumi. De azt mondta: na, most tuti teherbe estél, legyél boldog.

Másfél éves volt a lányom amikor elköltözött tőlünk és 4 éves amikor elváltunk.

Most már tudom, hogy addig kellett volna szakítani amíg lehetett, mert ennyire más életcéllal mindketten boldogtalanok lesztek. És nincs rosszabb annál amikor ott a pocakodban a baba és te már akkor tudod, hogy nagy valószínűséggel egyedülálló anya leszel. Ha jót akarsz magadnak, keress olyat akivel egyeznek a vágyaid.

2015. nov. 21. 21:07
 15/22 A kérdező kommentje:
Nekem az álmom az fontosabb. Mindennél. És véghez fogom vinni, vagy vele, vagy mással. De nem maradok benne nagyon sokáig, ha ez nem javul, változik. Konkrétan március a határidő és ezt komolyan gondolom.
2015. nov. 21. 21:11
 16/22 anonim ***** válasza:
44%

1,5 év és 1 év együtt lakás után persze h nem tudja ....

ez nem olyan döntés h ennyi idő elég legyen h alkalmas vagy e felségnek anyának .... erre nem gondoltál még ?

szal határidőt adsz neki h döntse el ?

ez nem szép dolog ...

te mit szólnál ha neked adna határidőd egy ilyen fontos döntésben ?

2015. nov. 21. 21:28
 17/22 Fish1 ***** válasza:
Ha ő nem akarja, akkor ne erőltesd szerintem, mert az tényleg rosszul fog elsülni. Pl. úgy, ahogy az előző válaszoló írta. Vagy a gyereket csak nyűgként fogja megélni. Annak nem sok értelme van, akkor inkább keress olyan pasit, aki jó apja lenne a gyereknek, mert ha a gyerek tré körülmények közt nő fel, az rajta is nyomot fog hagyni lelkileg.
2015. nov. 21. 21:29
 18/22 A kérdező kommentje:
jaj, de én nem azt akarom hogy megválaszolja, hogy tőlem akar-e gyereket.. hanem hogy egyáltalán... hogy hogyan képzeli el a jövőjét. Én elmondtam neki is, nem azt akarom, hogy tőlem, mert ha azt mondaná, jaj igen, majd szeretnék, akkor nyugodtlennék, és tudnám, eljön majd az ideje. Én ezt a márciust csak azért mondtam, hogy azt mondha meg, hogy egyáltalán akar-e majd gyereket az életében. Én szeretnék lakást venni vele, stb, de így nem kezdek bele semmibe.
2015. nov. 21. 21:40
 19/22 anonim ***** válasza:

18: Ebben a hozzászólásodban mást és többet mondasz magadról, mint a korábbiakban.

Nem kell feltétlenül megvárni a társat ahhoz, hogy nekikezdj az álmodnak. Nem kell rögtön 3-4 ember számára optimális otthon megteremtésébe fogni. Először 1-3 fős otthonéba, egyedül is belevághatsz. Aztán ha megjön a másik feled, aki ugyanazt szeretné, akkor majd összeteszitek, amitek van.:)

Amíg meg nem jön, addig is haladtál már a célod felé.

2015. nov. 21. 22:00
 20/22 anonim ***** válasza:
67%
Jézusom ilyen mentalitással inkább kezeltesd magad. Mi van ha nem lehet gyereked ne adj isten? Vagy mondjuk a(z akármelyik) párodnak nem lehet. És ha csak erről szól az életed mit fogsz csinálni felnő az a szerencsétlen gyerek? Ha majd megkérdezi hogy került össze apu és anyu: hát őőő drágám, kivallattam, hogy akar-e gyereket... Romantikus. Ilyen fanatikus nők mellett a gyerekek szívnak leginkább.
2015. nov. 21. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!