Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm, akivel már jó ideje járunk, és már gyereket szeretnénk, de még mindig nem akar összeköltözni, csak kb heti 4-szer találkozunk. Pl ha fáradt, vagy rossz kedvű inkább nem jön át hozzám. Szerintetek ez baj?
Figyelembe véve azt, hogy egy gyerek egészséges felneveléséhez nem ártana egy helyen laknotok igen baj!
Hogy akartok gyereket ha még az összeköltözéshez sem vagytok elég érettek. Majd akkor gondolkodjatok gyerkõcökön ha összeköltöztetek
Biztos, hogy ő is akar továbblépni? Kell neki adni jó nagy lapátokkal a kényeztetést, simogatást, odabújást, szerelmeskedést, kedveskedést főzéssel is, kikapcsolódásokat, egy-egy szabad hétvégén akármelyik kis vidéki panzióban, wellness-ben. Kell a nőknek az ilyesmi, nem lehet mellőzni :)
Nem tudom, hogy milyenek vagytok, amikor heti 4szer találkoztok, de a sablonosságot próbáld/próbáljátok mellőzni + egy jó nőnek szüksége van egy bizonyos mozgástérre is: egy nagyobb szekrény ruháknak, fürdőben az intim cuccai, egy kis konyharész olykor főzni, ez a minimum, amiben egy felnőtt nő már eléggé jól érzi magát.
Ezeket általánosan írtam, nem tudom, hogy milyenek a lehetőségek, de ilyesmiben kell gondolkodni közösen vagy egyénileg.
>gyereket akarunk
>de azért összeköltözni nem
Ezt hogyan találtátok ki? Előbb éljetek együtt egy jó ideig, aztán jöhet a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!