Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár találás kutyával?
Mert a férfiak szörnyetegek,akik nem szeretik a kutyákat,vagy mi? :D
Nálam van olyan fajta,ami pont,hogy előny is lenne,könnyebben szedne fel vele :D
Kutya =
- kelés reggel 6-kor és pisiltetés
- du 2-3 óra kötelező séta
- tiszta szőr minden
Kösz nem.
Nehogy már a kutya miatt parázzál! Eleve, ha kutyás vagy, olyan helyeken fordulsz meg, ahol a többi kutyással is találkozol: kutyasuli, futi, park. A kutyások közt is rengeteg szóló pasi van. Lépj be kutyás csoportokba is.
Nekem is van kutyám, és elég sűrűn előfordul, hogy vadidegenek megállítanak, hogy pár szót váltsanak velem a kutyáról. Köztük pasik is. Szóval ez nem hátrány a te szempontodból.
En vittem az elso talalkozora a draga kutyam. Ha ellenszenvet lattam volna a pasimon, nem lett volna tovabbi talalkozas a pasimmal.
Csak olyan ruhat veszek, amire nem tapad a kutyaszor illetve hamar lejon. A lakasban meg nem a kutyaszor a dominans, hanem a kosz. Nem takaritassal toltom a szabadidom.
N
Legyen az elso talalkozo seta es vidd a kutyad, de ne szolj rola. Rogton eszreveszed, h szereti-e. Ha nem, akkor a pasi kiesett a jatekbol. Utolso elotti kommentelo vagyok. Mi is apro belvarosi lakasban elunk egy heves vermersekletu terrierrel. Nade en is heves vermersrkletu vagyok, igy igazan egy hullamhosszon vagyunk! Mi is jarunk futni vagy elkuldom az egyik szulommel, h szaladjon szabadon a kutyam.
Csalad? A staffi kifejezetten csaladcentrikus kutya! A pasast szurd ki inkabb, h csaladcentrikus-e. A tundermokus kutyadat buszken mutasd be es a pasit is a kutyadnak. Vagy egyutt futnak vagy kergetni fogja...
N
7/9 es 9/9-es kommentet irtam en.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!