Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi 1 kutyával és 9 macskával él közel 40 évesen az felejtő?
Ossze-vissza beszelsz es raadasul hulyesegeket. miert lenne manipulativ? Onzo emberre sem az a jellemzo, hogy allatokrol gondoskodna es a kompromisszumkeszseg sem tudom hogyan kapcsolodik az allattartashoz. Szoval kedves kerdezo ertem en, hogy mindenaron topicot akartal nyitni, mert feltunesi viszketegseged van, de akkor legalabb egy jol megfogalmazott kerdest tegyel mar fel!
Ha most csak a negativ velemenyedet akartad kinyilvanitani es ismerosoddel szemben, hat megtetted. Ha ilyen konkret kialakult velemenyed van, akkor minek a kerdes?
Persze, hogy nem veletlen amikor valaki 40-evesen meg mindig nem-, vagy pedig mar nem hazas.
En is azert nem vagyok mar hazas, mert elegem lett a hulye nokbol (tisztelet a keves kivetelnek) es inkabb tartok allatokat, mint egy "hazisarkanyt".
Kedves kerdezo az utolso vagyok: ne haragudj, de nekem nagyon jo egyedul :) Szeretek egyedul lenni :) Magam dontottem ugy, hogy egyedul vagyok!
Egyedul lenni nem azt jelenti, hogy maganyos az ember. Egyedul lenni annyit tesz, hogy nem kell nekem ahhoz tars, hogy konnyebb legyen az elet, a sajat erombol is boven megoldom a mindennapjaimat. De ne is legyen kolonc a nyakamon senki, inkabb elvagyok az allataimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!