Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagálnátok, ha egy ismeretlen pasi a tudtotokon kívül portrét festene rólatok?
Nekem ijesztő.:) Ha gyakorlásnak csinálod, miért nyomsz neki bókot?
"tíz óra alatt csináltam, mert gyönyörű vagy"
Most mi az indok? Hogy gyönyörű, vagy hogy gyakorolsz? Hm?
Nekem van egy ismerősöm, aki kép alapján megmintázta öcsémet dekorgumiból, nagyon jó lett. :-) Öcsém szülinapjára kértem egy ilyen kulcstartót, öcsémnél is nagy sikere volt.
Én tanultam animációt, nem vagyok ugyan profi rajzoló, de érdekelnek az ilyen alkotások, mindig megcsodálom a szépen sikerült rajzokat, festményeket.
azt gondolnám, biztos megihlettem valamiért, de jobb alanyt is találhatna, mintsem rám pazarolja az idejét
mondj. nekem nem olyan a profilképem, hogy látszok rajta
6: pont azért választotta őt, meg talált benne vmi olyat, ami miatt nem a szomszéd Pannikát rajzolta le.
Kérdező: számomra ijesztő lenne, ahhoz, hogy megnyugodjak, kérnék jó sok képet 5 percen belül, hogy elhiggyem, nem vmi mutogatós... :))) De komolyan, nyelnék vagy hármat, mire fel tudnám dolgozni egy ismeretlen által készült fotót.
Egész alakosat rajzoltál? Vagy csak a fejét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!