Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak dolgok amikre nagyon háknisak vagytok? Legyen az akár bármi apróság is?
Értem ez alatt az ilyeneket mint: utálom ha valaki beleeszik a kajámban, ha hozzáér a hajamhoz, ha nem hajtja le az ülőkét, ha nem öblíti el a dolgokat amikből evett ivott, ha üvegből iszik stb.
Vannak dolgaitok amik idegesítenek ha mások nem úgy teszik mint ti? Ami együttélés esetén nagyon idegesítene, akár a párodban akár más emberekben?
Kíváncsi vagyok hogy van-e olyan szokásom ami mást idegesítene. :D Nekem szerintem csak ezek vannak:
- Nem bírom a nyitott ajtókat. Főleg mikor csapkodja a huzat.
- Nem bírom a nagy rendetlenséget
- Nem viselem el az utasítgatást
Juj, eszembe jutott még egy :D Nem vagyok amúgy tisztaságmániás, sőt, elég kupis vagyok, de van, amiért ölni tudnék: a nejlonzacskók! Például utálom, ha valaki valamit ebben az ocsmány, átlátszó, filléres nejlonzacsiban tesz be a hűtőbe, például paradicsomot, paprikát, ilyesmit, amit egyébként simán be lehetne tenni a zöldségtartó rekeszbe (így később is megy tönkre). Vagy ha kivesz valaki valamit a zacskóból, és a zacskót otthagyja az asztalon. Akármilyen szemét sokkal kevésbé zavar, de ezek az ocsmány, takonyszerű nejlonzacsik az őrületbe tudnak kergetni.
És még egy, de ezt nem is gondoltam volna, hogy valaki megcsinálja, amíg a férjemet meg nem ismertem: a számítógépe mellett mindenhol ott vannak a gombóccá gyűrt, használt zsepik, amiket azért nem szabad kidobni, mert "azok még jók, még lehet bele orrot fújni többször is". Nemár... A papírzsepi egy annyira filléres dolog, hogy nehogy már ezen akarjon valaki spórolni, amikor a használt zsepi egy bacilustenyészet. Ráadásul ő nem egy darab használt pézsét őrizget, hanem egyszerre legalább hatot-hetet, ha nem többet. És mondom, az egy dolog, hogy ő nem dobja ki, de azt sem engedi, hogy én kidobjam. Nem mintha égnék a vágytól, hogy megfogjam őket. Ha nagyon piszkálom miatta, akkor megteszi, hogy beszórja őket a fiókjába (azt a fiókot már kinyitni sem vagyok hajlandó).
Egyébiránt nagyon szeretem a férjem, de vannak ilyen hülyeségei, amiktől a falra tudnék mászni :D De ha ő is gyakorizna, biztos tudna rólam ő is ilyeneket írni :D
A kajára nagyon háklis tudok lenni. Senki ne nyúljon bele, ne köhögjön felé.. stb; kaját senki ne hagyjon a tányéron, szedjen akkor inkább kevesebbet és repetázzon ha nem elég; közösbe kézzel nem nyúlunk, pl. savanyúság... jaj és még sorolhatnám. Mindez azért mert finnyás vagyok, másfelől meg tiszteljük meg az ételünket és a másikét is.
Kölcsönadott holmimra jobban vigyázni mint a sajátra, magam is így teszek a kölcsöncuccokkal.
Annyira jót mosolyogtam néhány válaszon, végre valami kedvcsináló itt a gyakorin :)
Engem az zavar a legjobban hogy ha valaki nem szed magának kaját, hanem beleeszik a nagy fazékba amiből mindenki szedne. ettől nagyon ki vagyok.
Vagy ha a hűtő előtt áll egy órát és úgy csipeget. vagy ha az asztalról csipeget, de áll közbe, az is nagyon zavar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!