Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vannak dolgok amikre nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak dolgok amikre nagyon háknisak vagytok? Legyen az akár bármi apróság is?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt az ilyeneket mint: utálom ha valaki beleeszik a kajámban, ha hozzáér a hajamhoz, ha nem hajtja le az ülőkét, ha nem öblíti el a dolgokat amikből evett ivott, ha üvegből iszik stb.

Vannak dolgaitok amik idegesítenek ha mások nem úgy teszik mint ti? Ami együttélés esetén nagyon idegesítene, akár a párodban akár más emberekben?

Kíváncsi vagyok hogy van-e olyan szokásom ami mást idegesítene. :D Nekem szerintem csak ezek vannak:

- Nem bírom a nyitott ajtókat. Főleg mikor csapkodja a huzat.

- Nem bírom a nagy rendetlenséget

- Nem viselem el az utasítgatást

2015. nov. 7. 15:21
1 2 3
 11/24 Sunshinedoll ***** válasza:
79%
Utálom, ha valaki nem pakol/takarít el maga után és ha valaki hozzáér az arcomhoz.
2015. nov. 7. 21:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Fúú, én nagyon rendmániás vagyok, kb minden zavar engem is amit eddig itt olvastam. Amikkel még kiegészíteném:

- Ha az asztalra van felhalmozva a szemét és a mosatlan tányérok (főleg ha 10 perce takarítottam le).

- Amikor fogmosáskor úgy mossa valaki a fogait, hogy a fogkrém rárepül a tükörre, vagy fogmosás közben járkál a lakásban.

- Amikor utcai ruhában belefekszik az ágyba.

- Amikor utcai cipővel rálép a szőnyegre!!!!! VÁáá!

- Amikor neki épp a középső póló kell a szépen összehajtogatott és elrendezett szekrényből és ezzel a művelettel széttúrja a többit.

2015. nov. 7. 21:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

zokni a vetetlen ágyon. de azt se szeretem, ha utcai ruhában mászik be mellém, mondjuk csak jó éjt vagy jó reggeltet kívánni, vagy valami.

filmekben a halálom, mikor csak úgy felpakolja valaki a mocskos, saras cipőjét a kórházi/saját ágyára. a hideg futkos a hátamon a látványtól.

2015. nov. 7. 22:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem, ha rendetlenül néz ki a függöny és ha a hálószobában nincs csukva a szekrényajtó :)
2015. nov. 7. 23:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az izges-mozgas idegesit, es amikor elfogy a takaro mert lehuzzak rolam.
2015. nov. 8. 10:12
 16/24 anonim ***** válasza:

- ha utcai ruhában, zuhanyzás-átöltözés nélkül leül, hát még az ágybafekvés, attól kiakadnék... szerencsére figyelembe veszi a háklimat :)

- ha a mosatlan edények, szennyes a szobában hever, és nincs egyből kitéve a helyére

- ha evés előtt még nekiáll piszmogni és várni kell rá(együtt eszünk mindig). a fő háklim, ha akadályoztatva vagyok az evésben

- ha random dolgok hevernek szerteszét a szobában, amiket nem használunk (nem bírom a rendetlenséget)

barátom pedig azt nem bírja elviselni, ha nedves kézzel nyúlok hozzá vagy bármihez, amihez ő is, ezért a kedvéért mindig használom a kéztörlőt.

23l

2015. nov. 8. 19:42
 17/24 anonim ***** válasza:
Nagyon utàlom azt, hogy ha a pàrom jàtszik, miközbe én takarítok.
2015. nov. 9. 08:19
 18/24 anonim ***** válasza:

Én nem tudom elviselni,ha valaki a reggeli második kávém előtt hozzám szól,ha meg folyamatosan beszél,attól egyenesen sírni tudnék,se tv se rádió,se ember,de még a macska se nyávogjon:))) A családom már tudja a rendet szerencsére :D Bár rendes vagyok,mindig én kelek direkt elsőnek reggelente,hogy legyen egy nyugis órám mielőtt bárki felkel.

Még egy amit nem tudok elviselni,ha a pasi fogmosás közben lazán a mosdókagylóba vizel :)))

Sok dolog van ami idegesít,vagy amit nem szeretek,de bármelyiket elviselem ezen kívűl a kettőn kívül.

2015. nov. 9. 23:09
 19/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, jézusom ilyen van??? Mosdókagylóba brunyálni? Hát ez gusztustalan.
2015. nov. 9. 23:35
 20/24 anonim ***** válasza:

Juj, biztos nagyon sok minden, csak nekem nem tűnik fel :D

De most, hogy írod, a nyitott ajtó engem is zavar. Bár engem nem a szobaajtó, hanem az összes többi. Bármi, amit be lehet csukni, az legyen is csukva. Doboz, mosógép ajtaja, mikró ajtaja, akármi, halálba idegesít, ha nyitva van hagyva, akár csak résnyire is. Tudom, hogy a mikrót is, a mosógépet is ki kell szellőztetni, de ha itthon vagyok, akkor nem bírom elviselni, ha nincs becsukva :D

A kajámba való beleevést szintén utálom. Én annyit veszek ki a tányéromra, amennyit meg is akarok enni, ne apelláljon senki arra, hogy majd az enyémből "csipeget". Megkóstolni szabad, ha érdekli, hogy milyen az íze, azt megengedem, de utána vagy szedjen magának is, vagy ne, nekem mindegy, de az én tányéromon az én kajám van, nem másé. Szerencsére a férjem is, és a fiunk is ugyanígy áll ehhez hozzá, úgyhogy ebből nincs gond, de volt olyan kapcsolatom, ahol ezen ment a k**vaanyázás :D

Jaj, meg még egy, na ezért szoktam a férjemet cseszegetni, mert neki szokása az, hogy megáll a hűtő előtt, ajtó kinyit, iszik egy korty tejet, aztán levág egy darab felvágottat, aztán lecsíp egy szem szőlőt, és ezt akár egy fél óráig képes lenne csinálni, nyitott hűtőajtó mellett. Túl azon, hogy kényszeres ajtócsukogató vagyok, zavar azért is, mert ez a hűtőnek sem tesz jót, energiapazarlás is, ráadásul olyan hülyén van a konyhánk elrendezve, hogy ha így ott áll valaki a hűtő előtt, kitárt ajtónál, akkor senki nem tud bemenni vagy kijönni, eltorlaszolja az egész konyhát.

2015. nov. 10. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!