Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak dolgok amikre nagyon háknisak vagytok? Legyen az akár bármi apróság is?
Értem ez alatt az ilyeneket mint: utálom ha valaki beleeszik a kajámban, ha hozzáér a hajamhoz, ha nem hajtja le az ülőkét, ha nem öblíti el a dolgokat amikből evett ivott, ha üvegből iszik stb.
Vannak dolgaitok amik idegesítenek ha mások nem úgy teszik mint ti? Ami együttélés esetén nagyon idegesítene, akár a párodban akár más emberekben?
Kíváncsi vagyok hogy van-e olyan szokásom ami mást idegesítene. :D Nekem szerintem csak ezek vannak:
- Nem bírom a nyitott ajtókat. Főleg mikor csapkodja a huzat.
- Nem bírom a nagy rendetlenséget
- Nem viselem el az utasítgatást
- A konyha tisztaságára :D
- A túrórudimat és a kakaómat nem adom, minden más ételben osztozkodom.
Ha valaki vásárlás közben összenyomkodja a gyümölcsöt/péksüti (pláne,ha nem zacskóval),majd elvesz egy másikat.
Illetve,ha valaki nem használ zsebkendőt.
Szerintem én ilyen szempontból nagyon idegesítő vagyok.
Amik hirtelen eszembe jutnak:
- A szemétre vagyok leginkább háklis, ha mindenféle nagyméretű dobozok (tej, üdítő) bele vannak dobálva a relatíve kicsi kukába úgy, hogy még csak össze sincsenek nyomva.
- Lejár a mosás és nincs szinte azonnal kiteregetve
- Mosogatás után nincs szépen letörölve a pult és a mosogató.
Így visszaolvasva nagyon karót nyelt vagyok a háztartással kapcsolatban :D
Ha valaki a savanyúság levét issza az üvegből- ettől a hideg futkos a hátamon, nagyon undi :D
Ha a szendvicsre csak úgy szárazon rádobja a szalámit és sajtot, nem keni meg előzőleg vajjal vagy szendvicskrémmel vagy akármivel.
Ha reggel kimászik az ágyból, majd egyből elterül egy jó negyed órára a kanapén- minek kelt fel akkor?!
A takaró rossz oldala van a fejéhez közel, vagy a párnát éjszaka kiszedi (valami fura módon) a huzatból- még rosszabb, ledobja a földre, csak úgy.
Ezek azok, amik idegesítenek együttéléskor, és nagyjából idegesítési mértékük szerinti sorrendben. Az tuti, hogy a savanyúságlé és a száraz szendvics van a legelső helyen.
#5-os vagyok, bár az nem együttélés. De amit az előttem lévő írt. Én már nem is vásárolok olyan péksütit amit nem csomagoltak be (most eltekintve, ha pult mögül adja az eladó). Gusztustalan, zacskó nélkül összevissza megfogdossák a kenyeret/zsemlét stb. az emberek.
Na jó, kilépek a topikból, mert lassan valami tisztaságmániás pszichoszökevénynek fogok tűnni :)
"takaró rossz oldala van a fejéhez közel"
Mi jártunk már?! :D
Amiatt van a gombos fele DIREKT közelebb,hogy ha elcsúszik a huzatban,vissza tudjam rakni.
Egyébként mégegy:
Egész héten dolgozom,majd szombaton felkelt hajnali 7-kor,a "hasadra süt a nap,miért alszol ilyenkor is" mondattal.
Hát:
1. Anyád.
2. Hadd aludjak!
3. Anyád!
Én sem szeretem, ha a takaró gombos része van a fejemnél.
A macska mindig előbb eszik, mint én. Utálom ha bámul amikor kajálok.
A lyukas, vagy fél pár zoknikat kidobálom, mert az már otthonra sem jó.
És utálom, ha valaki megissza előlem a savanyúság levét az üvegből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!