Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apróság, de nem tudom neki megbocsátani, mit tegyek?
A barátommal 2 éve járunk. Több lányokkal kapcsolatos hazugsága volt, nehezen, de túllendültem rajtuk.
Tudni illik, hogy nagyon féltékeny vagyok 1 barátnőjére (szerelmes volt belé, a csaj visszautasította). Egy veszekedéskor a fejéhez vágtam, hogy lefeküdne vele, ha tehetné. Ő visszavágott azzal, hogy felajánlkozott a csaj, de ő visszautasította. Facebookon történt az egész, így megkértem, hogy mutassa meg. Mivel ez videóhívással történt, nem tudom az igazságot róluk. Egyedül a másnapi beszélgetésből tudok kiindulni. A barátom többször elnézést kért a lánytól, ő meg a szexuális étvágyán viccelődött. Ebből arra következtetek, hogy fordítva történt a dolog. Főleg a bizonytalanság miatt nem tudom megemészteni a dolgot.
Ő a lányt mentegette sokáig, mert rég volt férfival...
Hogy a dolog még mókásabb legyen, jövőhéten összeköltözöm a barátommal. Nem akarok úgy indítani, hogy a legrosszabbat feltételezem róla, vagy attól rettegek mire megyek haza.
Már az egész leírásból látszik, hogy amint teheti, félre fog kefélni.
Nekem is van ilyen ismerősöm. Állandóan a nőkről tud csak beszélni, 10 éve van párkapcsolatban de azonnal félrekefél ha alkalom adódik de a nőjét a világért sem hagyná el.
Van, akinek egyszerűen nem passzol a monogámia, ez van.
A hazudozás egyáltalán nem apróság!
A lány is valószínüleg azért nem közeledik hozzá, mert nem tetszik neki, hogy hazug a fiú! (Csak fogadja a legyeskedését.)
Szerintem vedd fel a kapcsolatot a lánnyal, kérd, hogy egyeztessétek, ugyanúgy tudjátok-e a dolgokat róla, mert gyanítod, hogy füllentett Neked (pl.a lány tudja-e, hogy együtt vagytok, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!