Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, mit gondoltok arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok arról ha egy férfi 2 nővel él együtt? Mindkét nő egyenrangú, komoly partner, mindkét nőt egyformán szereti a férfi.

Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 03:18
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Én ilyesmibe nem mennék bele.

Furának gondolnám, mert számomra szokatlan, de ha nekik jó, nem igazán érdekelne. Ellenben örülnék, hogy nem én vagyok ilyen helyzetben.

Nevezhetjük önzőségnek, birtoklási mániának, vagy aminek akarjuk, de nekem nem felelne meg, hogy a párom figyelme szerelmi téren megoszlik, és nem én élvezem kizárólagosan, ahogyan ő az enyémet. Kissé alárendeltség érzete van. De fordított esetben, 2 férfi, egy nő esetén szerintem a férfiaknak is hasonló gondolatai lennének. Kivétel talán az lehet, ha a 2 azonos nemű biszexuális. Akkor valóban egyenlő a felállás.

2016. ápr. 16. 11:04
 32/39 anonim ***** válasza:

Ha nekik ez igy jo, egeszsegukre. En a budos eletbe nem mennek bele ilyenbe.

21/L

2016. ápr. 16. 11:32
 33/39 anonim ***** válasza:
63%

Baromság. Már azért megérdemelne egy képentörlést valaki, hogy ezt van pofája felhozni a "szeretett" személynek.

Nézd meg az amerikai poligám közösségeket, vagy az araboknál a töbnejűeket. A "feleségek" közt akkor nincs féltékenység ha nem szerelmesek. Minden más esetben csak a pasi nem látja/nem akarja látni az igazságot.

2016. ápr. 16. 12:35
 34/39 anonim ***** válasza:
62%
Szinte biztos, hogy rivalizálás lenne a két nő között.
2016. ápr. 16. 13:38
 35/39 anonim ***** válasza:

Hát ez nem mai fogalom....

Inkább a két férfi egy nő felállás érdekelne,teljesen el tudnám képzelni harmonikus házasságként.

2016. jún. 3. 07:34
 36/39 anonim ***** válasza:
Egyébként majdnem az összes férfi, akit ismerek, 2 vagy több nővel él együtt úgy, hogy a nők sosem találkoznak, és a férfi mindkettőnek azt hazudja, hogy a másik nem a nője/nincs köztük intim kapcsolat, mert a nő a barátja/ vagy csak volt a nője, de összeköti őket a gyerek, stb., vagy teljesen elhallgatja a női elől a másik nő létezését. A férfi ingázik a 2 nő között.
2016. jún. 3. 18:37
 37/39 anonim ***** válasza:

Belegondoltál már abba, hogy akkor két anyósod is lesz? :))

Egyébként tuti rivalizálás, hiszti lenne belőle.

2016. jún. 20. 11:37
 38/39 A kérdező kommentje:

A 2 anyósba nem gondoltam bele.

Viszont szerintem tisztességesebb ezt őszintén felhozni, mint titokban másik nőt tartani.

2016. jún. 20. 12:34
 39/39 anonim ***** válasza:

Egyedül úgy tudom elképzelni, hogy a két nő szerelmes egymásba. Leszbikusok, akik bevesznek egy férfit, aki gyereket nemz nekik és eltartja őket, amíg ők ketten szerelemben élnek. Kell hozzá biszexualitás is, hogy ne legyen teher a férfivel való szexuális együttlét, hanem az is örömet okozzon.

Így abszolút el tudom képzelni.

(persze teljesen megbeszélve nyíltan mindent, hogy senki ne legyen kihasználva)

2016. jún. 21. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!