Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, mit gondoltok arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok arról ha egy férfi 2 nővel él együtt? Mindkét nő egyenrangú, komoly partner, mindkét nőt egyformán szereti a férfi.

Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 03:18
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt a kérdező vár válaszokat,nem össze vissza mindent.

Szerintem nem normális az ilyen kapcsolat.

Egy lakásban is éltek?

Miért jó ez nektek?

Ezeket a dolgokat magatok közt kellene letisztázni.

De szerintem nem normális dolog.

Ha két ember szereti egymást,oda nem fér el egy harmadik ember.

Két ember élhet csak egy normális kapcsolatban.

Én nem tudom mi a véleménye a rokonoknak családnak barátoknak ha tudnak erről,de jó biztos nem,bármit is mondanak. De ezt te érzed hogy ez jó e neked. Bár annyira nem lehet jó ha feltetted ezt a kérdést

2015. okt. 29. 07:04
 12/39 anonim ***** válasza:
80%

9: Mert én poli vagyok.

És kevés hasonló ember van, személyesen alig ismerek.

És szívesen beszéltem volna vele.

De hát ő nem az, hanem csak szájhős, mert azt gondolta, evvel menőzhet.

2015. okt. 29. 07:55
 13/39 anonim ***** válasza:
31%

10: Mert van egy fiú és egy lány ikertestvérem, akik meghaltak mellettem az anyaméhben.

Párkapcoslatban az ember az anyaméhbeli édeni állapotot igyekszik visszaállítani.

Van, akinek ez okként megfelel.

Szerintem nem ez az ok, az ok nem evilági.

Valójában a Földön a népesség 17%-ában van hivatalosna monogámia, 83%-ban hivatalosan is poligámia van.

Nem nehéz nem beletartozni.:)

2015. okt. 29. 07:58
 14/39 anonim ***** válasza:
22%

10: Azt gondoltam/éreztem egész életemben, hogy nem egészséges az a férfi, akinek csak egy nőre van kapacitása.

Az a jó férfi, akinek több nőre elegendő szerelmi potenciálja van.

Amíg nincsen velem, addig is szerelmeskedjen, legyen ez a fő foglalkozása, nekem ilyen a jó férfi.

Nagy érzelmi és szexuélsi szerelmi potenciál.

Ez tetszik nekem, erre kattanok.

2015. okt. 29. 08:03
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Az en velemenyem az,hogy nem szereti egyiketsem ugy igazan.

Vagy mert csalodott valakiben es igy probalja kompenzalni ezt magaba,vagy csak mert nem ok az igazik.

Az ember alapjaraton onzo vagyis benne van az onzoseg,a feltekenyseg.

Akit szeretek tiszta szivbol azt nem tudnam elviselni h massal legyen,illetve nem tudnek massal lenni.

2015. okt. 29. 09:33
 16/39 A kérdező kommentje:
Nem Gábor vagyok. Nem értem miért lenne ez gusztustalan. Egyébként nem élek együtt több nővel, de érdekel erről mások véleménye. És érdekel az ki miért fogadná el vagy utasítaná el a poligám életet.
2015. okt. 29. 13:45
 17/39 anonim ***** válasza:
82%

Jól fog jönni neked a muszlim előretörés :) Végre legalális lenne egy házasságkötés is két nővel is :)

2015. okt. 29. 13:49
 18/39 A kérdező kommentje:

13:

És mi az a nem evilági ok? Megtudható?

2015. okt. 29. 14:26
 19/39 A kérdező kommentje:

18:

Nálunk is sok férfi csalja titokban a nőjét.

Sokkal tisztességesebb ezt nyíltan felvállalni, megbeszélni.

2015. okt. 29. 14:27
 20/39 anonim ***** válasza:
95%

"Egy érdekes adalék: Amerikában vannak ilyen többnejű közösségek és az ilyen családban felnövő gyerekek ügyesebbek, értelmesebbek."

Tudományos forrás? Ellenőrizném a következtetési statisztikát...

2015. okt. 29. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!