Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról ha egy férfi 2 nővel él együtt? Mindkét nő egyenrangú, komoly partner, mindkét nőt egyformán szereti a férfi.
8: Azért 100 emberből 98 nem olyan elvetemült. A maradék 2 meg úgyis lebukik később, és azt megemlegeti, ha én buktatom le.
Hiába próbálkozol újra és újra, kiszagolom a hazugokat.
Ha érdeleknélek kicsit is, ahogy állítod, akkor nem lehetne itt 7 db 0%-os értékelésem például... Ennyit erről!
Azt, hogy hazudik az érzelmeit illetően. Egyszerűen csak nem akar egyik nőnél sem elköteleződni kizárólagosan, de nem is szereti egyiket sem. Ha szeretne, akkor azzal az egy nővel lenne akit szeret.
A két lány meg, ha ebbe belementek, akkor a végletekig megalázzák saját magukat.
Létezik a jelenség, az nlc-n is volt anno cikk róla. Ha a feleknek így jó, akkor senkinek semmi köze hozzá.
"mindkét nőt egyformán szereti a férfi.
Lol. Olyan nincs. Szeretni csak egyet, nem kettőt.
Azt gondolnám, hogy nem vagyunk egyformák, és mindenki éljen úgy, ahogy neki megfelel. Ha a férfi is, és a két nő is boldog, kit bántanak ezzel?
Azt meg nem az én dolgom eldönteni, hogy egy ilyen felállásban hogy működik a szerelem, ez a benne élő három ember dolga. Nálam a hagyományos kapcsolat dívik (két ember egy pár), de nem ítélkezem.
Azt, hogy akkor már lehet, hogy 1 férfinak nem lesz párja.
Háború után viszont, amikor kihal a férfiak nagy része szerintem jó ötlet lenne legálissá tenni. De úgy, hogy a férjen tényleg számon lehessen kérni, hogy eltartja a feleségeit + a mindegyiktől származó gyerekeit + a feleségei előző házasságából származó gyerekeit (akiknek meghalt az apjuk a háborúban).
Valaki említette az iszlámot, de ott sincs sok férfinak több felesége. Inkább az iskolázatlanabb (akik félreértelmezik a vallást, vagy egyéb okokból) meg a nagyon gazdag rétegnél (akik rendesen el tudják tartani a nőket) fordul ez elő.
Eleve több a nő mint a férfi.
Nem marad egy férfi sem pár nélkül. Illetve aki nem elég rámenős az amúgy is pár nélkül marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!