Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleményetek erről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről az elméletről?

Figyelt kérdés
Vannak nők, akik messziről kerülik az olyan férfiakat, akik még soha nem éltek a szülői fészken kívül. Tehát akár húszon- vagy harmincévesen is a szüleivel élnek, és soha nem éltek önállóan vagy bármilyen lakóközösségben. Egyre jobban azt látom én is, hogy igazuk van, mert az ilyen pasik "életképtelenek", felelőtlenek, a legalapvetőbb dolgokat sem tudják maguktól megcsinálni. Például otthon fújjoghat a mosogatásra meg hangoztathatja, hogy hát az női feladat, de pl egy albérletben a lakótársai nem fognak helyette elmosogatni, ha egyedül él akkor főleg, úgyhogy kénytelen magának megcsinálni.
2015. okt. 19. 13:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%

Össze is aszalódnak 50 éves korukra kinéznek vagy 65-70nek és egészségi állapotuk is hasonlóan "jó".

nem véltelen hal ki egyre inkább az ötvenes korosztály. Renegeteg a hulla vagy hullajelölt abból a bandából. Anyámék heti szinten járnak szinte temtésekre, mert megint elhunyt egy műszakos vagy szaki. és megint és megint...

2015. okt. 19. 16:11
 12/15 A kérdező kommentje:

#9 & #10, na, pont erről beszélek!

42%-os, hát erre nem tudok már mit mondani, te egy kis buborékban élsz meg a saját kis álomvilágodban, fogalmad sincs arról, hogy milyen a nagybetűs élet. Nem baj, majd szépen te is felnősz és elkezdesz dolgozni, fizetni a számlákat, csinálni a házimunkát, gyereket nevelni, és felkerülsz a "halállistára" :)

2015. okt. 19. 16:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Az téved a legnagyobbat, aki úgy gondolja, hogy az ilyen embereket "meg lehet változtatni".

Aki ezt mondja, az alapvetően hibásan gondolkodik a kapcsolatokról! Kapcsolatot azért kezd az értelmes ember, mert úgy szereti a másikat, ahogy van, nem kiforgatva és átformálva.

Anyucipicifiából sosem lesz normális férfi, és ez nem a lustaságán, hanem a hozzáállásán múlik. Szerintem mindenki olvasta már 1000x, hogy elsőre csak a házimunka volt a baj, aztán idővel jött minden más is: anyának mindig igaza van, a férfinek jusson ideje a haverokra, a gyerek csak a nő dolga...stb. És ez így is van.

Aki soha nem élt önállóan, az nem felnőtt és nem önálló ember, hiába 40 éves is akár. Egy egészséges, a tinédzser kort lezárt embernek VAN igénye magánszférára, önállóságra.

2015. okt. 19. 18:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem 8 hol élt és kivel. Nem szelektáltam pusztán ilyen szempont alapján. A férjem pl az anyjával és a húgával élt amikor megismerkedtünk és összejöttünk, még nem volt 21 éves akkor. Az anyja főzött rájuk, végezte a házimunkát, de ők is kivették a részüket valamilyen szinten. Nem volt életképtelen. Amint hozzám költözött, ő is csinált mindent amit én. Takarít, mosogat stb...

Minden a nevelésen múlik.

Mára már kialakult egy rendszer, hogy ki az aki bizonyos dolgokat jobban szeret csinálni pl én szeretek főzni, ő utál, cserébe csinál mást amit én utálok:)

Ha lusta disznó üzemmódba váltott volna mellettem, az kb az első 3 hónapon belül kiderült volna, és dobtam volna. Soha nem maradtam volna olyan pasival aki cselédnek néz, és elvárja hogy minden házimunkát én csináljak munka mellett.

2015. okt. 19. 20:26
 15/15 anonim ***** válasza:
A véleményemet kérted: hülyeség.
2015. okt. 20. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!